Fergeteges lett az Irány a Pókverzum karácsonyi albuma

2018. december 24. - Marvel Magyarország

Pókember gondoskodik az ünnepi hangulatról.

pokember-irany-a-pokverzum-box-office.jpeg

Valószínűleg nagyban köszönhető Phil Lord és Chris Miller produceri közreműködésének, hogy a Pókember - Irány a Pókverzum egyik legnagyobb erénye a sok közül a megkapó humora volt. Ez már a film kezdetekor nyilvánvalóvá vált, mikor a Chris Pine által megszólaltatott Peter Parker összefoglalta a nézőknek az élettörténetét - bizonyára a felsorolásban sokan felfigyeltetek arra a karácsonyi albumra, amelynek egyik tétele, a Spidey-Bells a stáblista alatt is hallható volt.

A Film Music Reporter számolt be róla először, miszerint sokak vélekedésével ellentétben ez nem csak egyszeri poén volt, hiszen több számot is elkészítettek a szóban forgó meglepetésalbumhoz. Végül december 21-én vált letölthetővé a Sony Pictures jóvoltából a Very Spidey Christmas címre keresztelt kislemez, amin öt ünnepi hangulatú dal található meg különböző előadóktól.

  • Joy to the World - Shameik Moore
  • Spidey-Bells (A Hero's Lament) - Chris Pine
  • Deck the Halls - Jake Johnson
  • Up on the House Top - Chris Pine
  • The Night Before Christmas 1967 (Spoken Word) - Jorma Taccone

A nyitódalban a Miles Morales karakterét életre hívó Shameik Moore a falmászó lét nehézségeiről énekel, Pine kétszer is bizonyítja tehetségét, de az alternatív univerzumbeli Peter Parkert megszólaltató Jake Johnson sem maradt ki a buliból. Külön érdekesség a fenti listával kapcsolatban, hogy az album utolsó számát az a Jorma Taccone olvasta fel, aki egyben a számos mémet ihletett 1967-es Pókember hangját kölcsönzi a film stáblista utáni jelenetében.

(forrás: Film Music Reporter, THR) 

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr8714510032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása