Excelsior 2018 - Legjobb mozifilmes dráma, humor és akciójelenet

2018. december 22. - Marvel Magyarország

Excelsior-díjátadó: 2018/4. forduló

excelsior-szavazas-2018-fokep.jpeg

Örömmel jelentjük, miszerint már túl vagyunk a felén házi díjátadónk idei felhozatalának, és most ismét egy izgalmas kategóriával készültünk számotokra. Az egész hónapon átívelő szavazásban még két ehhez hasonló cikkel fogunk jelentkezni újabb és újabb díjtípusokat felfedve, melyek során az általunk kiválogatott esélyesek közül segíthettek kiválasztani a győzteseket.

A negyedik fordulóban az idén bemutatott mozifilmek leghatásosabb jeleneteit keressük drámahumor és akció alkategóriákban – mindegyik szekcióban csak egyetlen lehetőség választható, ezért alaposan gondoljátok át, kit illet meg a szavazat. Tekintve, hogy legutóbb az év legnagyobb sikerének számító Bosszúállók: Végtelen háborúnak önmagában szenteltünk egy ugyanilyen jellegű fordulót, ezúttal a Fekete Párduc, a Deadpool második eljövetele, A Hangya és a Darázs, valamint a Venom legjobb pillanatait szavazhatjátok meg alább.

powered by Typeform

A szavazatokat december 30-án fogjuk összesíteni, az év utolsó napján pedig bemutatjuk a végeredményeket és kiosztjuk a méltán megérdemelt díjakat. (A cikkek folyamatosan elérhetőek lesznek az oldalon, szóval ha nehéz a döntés vagy lemaradtatok volna valamelyikről, később is tudtok majd szavazni.)


Az idei Excelsior-díjátadó eddig felfedett kategóriái:

Excelsior-díjátadó: 2018/3. forduló
Excelsior-díjátadó: 2018/2. forduló
Excelsior-díjátadó: 2018/1. forduló

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr9314505512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása