Megtalálták a női főszereplőt Jared Leto Morbiusához

2018. december 15. - Marvel Magyarország

 Gyönyörű színésznővel erősít a vámpíros produkció.

adria-arjona_-the-house-premiere--04.jpg

A Sonynál a Venom várakozáson felüli sikerén felbuzdulva gőzerővel dolgoznak a következő élőszereplős Pókember spinoff projekten, a Jared Leto nevével fémjelzett Morbiuson, melyhez úgy tűnik, már sikerült is megtalálni a női főszereplőt.

Adria Arjona egy Martine Bancroft nevű karaktert kelt majd életre a filmben, aki a képregények lapjain a Jared Leto által alakított Dr. Michael Morbius jegyese volt, mielőtt a férfi vámpírrá változtatta magát. Hála egykori kedvesének, a nő később maga is vérszívó lett. Bancroft többször halt meg és támadt fel újra, és az évek során az áldozat és a gonosztevő cipőjében is járt már a figura. Remélhetőleg a Sony is izgalmasabb szerepet szán neki Morbius aggódó barátnőjénél. 

A 26 éves Adria Arjonát korábban olyan produkciókban csíphettük el, mint A törvény nevében, a Narcos, az Emerald City, a Tűzgyűrű: Lázadás vagy A Partiállat, továbbá nemsokára két netflixes thrillerben is látható lesz a hölgy. Elsőként a Triple Frontierben Ben Affleck és Oscar Isaac partnereként, majd a 6 Underground című filmben Ryan Reynolds oldalán. A Jared Letonál 21(!) évvel fiatalabb, kvázi ismeretlen színésznő castingja némileg meglepő, hiszen a Venom esetében a Tom Hardyval közel egyidős, Golden Globe-díjas Michelle Williams alakította a címszereplő barátnőjét.

A Sony második élőszereplős Pókember spinoffját Daniel Espinosa (Védhetetlen, Élet) rendezi, a forgatókönyvet pedig Burk Sharpless és Matt Sazama írják, akik közösen dolgoztak a Netflix Lost in Space sorozatán, illetve részben ők jegyezték a Power Rangers, az Egyiptom istenei, Az utolsó boszorkányvadász és Az ismeretlen Drakula filmek szkriptjét is. A Morbius forgatása februárban veszi kezdetét.

(forrás: ComicBookMovie.com)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr7414485460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása