Jelentősebb szerep jut Gwen-Póknak a Sony Pictures animációs terveiben

2018. december 14. - Marvel Magyarország

Jól teszik, hogy meglovagolják a karakter népszerűségét. 

spider-man_intothespiderverse_005.jpg

Ugyan csak ezekben a napokban tűzték világszerte a mozik műsorára a rendkívül pozitív kritikákat kapó Pókember – Irány a Pókverzum című animációs filmet, a stúdiónak máris komoly tervei vannak a jövőbeli folytatásokat és legalább egy mellékszálat illetően, amelyekről egy dolgot biztosan tudunk: A Hailee Steinfeld által megszólaltatott Gwen Stacy mindkettőben kulcsszereplő lehet.

Egy interjú során Amy Pascal producer elárulta, hogy az Irány a Pókverzum előkészületek alatt álló második része elsősorban Miles Morales és Gwen-Pók karaktereire fog koncentrálni, azon belül kifejezetten a kettejük közt kialakulóban lévő románcra (ez az ötlet ráadásul egyáltalán nem légből kapott, hiszen az elmúlt évek valamelyikében a képregények hasábjain szintén összemelegedett a szóban forgó páros). A folytatást Joaquim Dos Santos (Voltron, Avatár - Aang legendája) rendezi David Callaham forgatókönyve alapján, aki egyúttal állítólag a Marvel Moziverzum részét képező Shang-Chi szkriptjét is elkészítheti.

Mindemellett kezd körvonalazódni a már említett, egyelőre cím nélküli spin-off ötlete is, amely a Marvel Pókverzumának női szereplőire fog koncentrálni Gwen-Pókkal az élen. Pascal megerősítette, hogy a Lauren Montgomery (Batman - A kezdet kezdete) vezetésével készülő produkcióban Stacy mellett bemutatkozik Cindy Moon, más néven Silk, valamint Jessica Drew, azaz Póknő.

Jelen pillanatban egyik tervezett animációs projekthez sem tudunk premierdátumot társítani, ahogyan az sem tisztázott, melyik érkezik majd hamarabb. Abban mindenesetre biztosak lehetünk, hogy amennyiben az Irány a Pókverzum a pénztáraknál is olyan jól fog muzsikálni, mint a kritikusok körében, akkor nem utoljára elevenedett meg előttünk ez a csodálatos látványvilág.  

(forrás: Vanity Fair)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr8314484202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása