Itt vannak a Pókember - Irány a Pókverzum első reakciói

2018. november 28. - Marvel Magyarország

Értékelték az animációs filmet a sajtó képviselői.

pokverzum-fokep-2_2.jpg

Heteken belül világszerte mozikba kerül a Sony Pictures animációs filmje, amely Peter Parker helyett ezúttal egy másik képregényes Pókembert, a tinédzser Miles Moralest helyezi reflektorfénybe. Ettől függetlenül – ahogy azt a cím is helyesen sugallja – több alternatív falmászó is tiszteletét teszi a füzetek hasábjairól a Phil Lord által jegyzett produkcióban, hiszen az óriási hangsúlyt fektet az átjárható multiverzum-elméletre.

A Pókember – Irány a Pókverzum egészen a tavaly decemberben debütált első rövid kedvcsinálójától kezdve az idei  év egyik legkülönlegesebb szuperhősfilmjének ígérkezik, amit csak megkoronáz a gyönyörű, képregényes megalkotottság. A külföldi újságíróknak már volt szerencséje látni a filmet, és most végre az első benyomásaikról is írhattak a közösségi médiában. Ezekből gyűjtöttünk össze egy nagy csokorral! 

"Most, hogy már írhatok róla: A Pókverzum valószínűleg MINDEN IDŐK legjobb Pókember-filmje. Vizuálisan BÁMULATOS, a szinkronszínészek találóak, és végre láthatjuk Miles Moralest a nagyvásznon. Gyönyörű, vicces, szívmelengető és minden, amire vágytam. FOLYTATÁST NEKI!"

"Először is: határozottan maradjatok a stáblista végéig. Először is, megint: HŰ. CSAK HŰ. Imádom a Pókember – Irány a Pókverzumot! CSODÁLATOS volt."

"A Pókember – Irány a Pókverzum megragadja, mi teszi Pókembert nagyszerűvé, legyen bárki is a maszk alatt. A legjobb Pókember-film (jobb a Pókember 2-nél is) és talán 2018 legjobb szuperhősmozija. Ez pedig sokat mond egy évben a Bosszúállók: Végtelen háborúval. Várjátok ki a stáblistát!"

"A Pókverzum a legjobb Pókember-film a Pókember 2. óta. Imádtam minden másodpercét. A képregényrajongók meg fognak őrülni a kikacsintásoktól, de ugyanakkor ez egy tökéletes film szülők és gyermekeik számára is (mindkét korosztály éljenezni fog a teremben)."

"A Pókverzum óriásit szól elejétől a végéig. Ez egy gyönyörű szerelmeslevél Pókemberhez, és Miles Morales üdvözletes bemutatkozása. És Istenem, ez az animáció! Hihetetlen. Bravó, Sony Animation. Valami egészen különlegeset hoztatok."

"A Pókember – Irány a Pókverzum vicces, érzelmes és piszok szórakoztató. Ki gondolta volna, hogy ugyanabban az évben, mikor a Disney és a Pixar ennyire minőségi filmeket jelentet meg, a Pókverzum megugorva őket az év legjobb animációs mozija lesz? Elképesztően jó."

"Tudtam, hogy élvezni fogom a Pókverzumot, de nem számítottam ennyi röhögésre, cameóra és könnyekre. Ó, és várjátok meg a stáblista végét egy váratlan nevetésért!"

"A Pókverzum simán az év legjobb animációs, de talán a legjobb szuperhősfilmje is, ezt pedig nem mondanám olyan könnyen a Végtelen háború után. Nagyon ízléses, nagyon gyönyörű és nagyon vicces. Az egész hihetetlenül különleges."

"Szerintem ez a kedvenc filmem idén" – mondta valaki a Pókverzum vetítéséről kijövet. Hihetetlen, de ez TÉNYLEG ennyire jó. KOMOLYAN."

"Ó, végre írhatok a Pókember – Irány a Pókverzumról. Baromi jó lett, emberek! Számtalan módon boldoggá tett, a csodálatos karakterpillanataitól egészen a gyönyörű animációkig. Alig várom, hogy ismét láthassam. (Ó, igen... várjátok meg a stáblista végét!)"

(forrás. Twitter)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr2214395506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása