Póklányokról szóló spinoff is készül az Irány a Pókverzum folytatása mellett

2018. november 27. - Marvel Magyarország

Megszaporodnak a Pókemberek animációs fronton is.

pokverzum-fokep-1.jpg

A Sony Pictures animációs részlege látszólag nagyon biztos a heteken belül mozikba kerülő Pókember – Irány a Pókverzum sikerében, ugyanis egy jelentés szerint nemcsak a folytatás, de egy spinoff ötlete is elkezdett körvonalazódni a stúdiónál. Sőt mi több, a tinédzser Miles Moralest középpontba helyező produkció második felvonását állítólag Joaquim Dos Santos rendezheti, aki többek közt dolgozott az Avatár – Aang legendája és a netflixes Voltron sorozatokon.

Egyúttal a Batman - A kezdet kezdete és a Superman és Batman című egész estés DC animációs mozifilmek társrendezője, Lauren Montgomery jegyezheti Bek Smith (Zoo - Állati ösztön) forgatókönyve alapján azt az egyelőre cím nélküli projektet, ami a tervek szerint a Marvel Pókverzumának női szereplőire fog koncentrálni Gwen-Pókkal az élen. Ugyan konkrét részletek nem derültek ki a lehetséges felállást illetően, de felmerült továbbá Spider-Woman, Madame Web, Spider-Girl és Silk neve is.

A Pókember – Irány a Pókverzum és a Venom produceri teendőit ellátó Amy Pascal ezeknél a filmeknél is hasonló pozíciót tölt be, de várhatóan a Derült égből fasírt- és a LEGO-filmeket író páros, Chris Miller és Phil Lord egyaránt közreműködik valamilyen formában, az ő nevük pedig legtöbbször garancia a minőségre. 

A Sony a Venom hatalmas pénzügyi sikerét követően már két élőszereplős Marvel-film premierdátumát kitűzte 2020-ra, ám az előkészületek alatt álló animációknak és a Pókember – Hazatérés jövő nyáron érkező folytatásának köszönhetően biztosan nem maradunk falmászók nélkül sem az elkövetkezendő néhány évben.

(forrás: THR)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr8314397118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása