Sokkal elborultabban is kezdődhetett volna a Venom

2018. október 09. - Marvel Magyarország

Fülig ért volna a képregényrajongók mosolya.

venomt2-1256.jpg

A Venom rendezéséért felelős Ruben Fleischer egy interjúban mesélt a film prológusát illető terveikről, amivel kapcsolatban kiderült, hogy a szimbiótáknak otthont adó Klyntar nevű planétára is elkalauzoltak volna bennünket egy kezdeti elképzelés szerint. Ennek elvetését azzal indokolta, hogy sokkal rejtélyesebb képet akartak festeni ezekről az idegen organizmusokról, így nemes egyszerűséggel az Élet Alapítvány már a Föld felé tartó űrhajóját helyezték középpontba a produkció első perceiben.

"Nem volt könnyű megtervezni a film elejét. Felmerült a kérdés, pontosan mennyit akarunk felfedni a háttértörténetből? Az egyik verzióban megmutattuk volna a csúszkáló szimbiótákkal teli bolygót, ahol az Élet Alapatvány begyűjti azt a néhány példányt, amit a Földre is magukkal visznek" – magyarázta Fleischer. "Én jobbnak véltem a titokzatosságot, és csak annyit elárulni, hogy az űrből származnak. De semmi konkrétum."

A filmben Jenny Slate karaktere megemlítette a Tom Hardy által megformált Eddie Brocknak, miszerint a cég egy üstökösből nyerte ki, majd hozta a Földre a szimbiótákat, míg Venomtól és Káosztól azt tudhattuk meg, hogy valahol a világegyetemben több millió hozzájuk hasonló létforma van még.

A meglehetősen pozitív nézői fogadtatás és az idáig eredményesnek mondható bevétel tükrében van rá némi esély, hogy a Sony az elkövetkezendő években mozikba küldje a Venom potenciális folytatását, melyben amellett, hogy a stáblista alapján már sejthető a gonosz kiléte, talán valamilyen módon lehetőségünk lesz vetni egy pillantást Klyntarra, valamint a megannyi ott élő szimbiótára is. 

(forrás: CBR)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr3614291081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása