A Dark Avengers is bemutatkozhat egy későbbi mozifilmben

2018. október 06. - Marvel Magyarország

Érdekes irányt vehet a Marvel Moziverzum.

53f4ec2de70ab10c2519132a04f68f06.jpg

A Bosszúállók áprilisban érkező negyedik részével fontos szakasza zárul a Marvel több mint tíz éve épülő moziverzumának, ugyanakkor a későbbi terveikről egyelőre nem derült ki sok konkrétum. A That Hashtag Show friss jelentése szerint az olyan – már rendezőre talált – projektek mellett, mint az önálló Fekete Özvegy-film vagy az Eternals, a jövőben a Dark Avengers csapata is bemutatkozhat a nagyvásznon.

A Marvel Studios állítólag számos meg nem nevezett forgatókönyvírót megbízott az utóbbi időben, hogy azok papírra vessék több különböző filmötletüket a Negyedik Fázisra. Habár ezeknek közel sem mindegyike fog megvalósulni, az egyik ilyen új potenciális franchise a Dark Avengers csapatára épülne, aminek már el is készült az első vázlata.

A szóban forgó társaságot Brian Michael Bendis hozta létre a Skrullok ellen folytatott Titkos Invázió egyik utóhatásaként. Miután az emberek és a kormány elvesztették a hitüket a Bosszúállókban, az akkoriban a Thunderbolts vezetőjeként ismert Norman Osbornt nevezeték ki a S.H.I.E.L.D. (majd irányítása alatt később H.A.M.M.E.R.) élére. Osborn élve a lehetőséggel megalkotta a saját csapatát olyan tagokból, mint a Venom szimbiótát hordozó Mac Gargan, Moonstone, Célpont, Árész, illetve Rozsomák fia, Daken.

Tekintettel arra a tényre, hogy a Marvel Kapitány a Kree-Skrull háború történetét dolgozza fel, és ezáltal már jövőre megismerkedünk a képregényekben hőseink számára rengeteg gondot okozó, alakváltásra képes idegen néppel, ésszerű lenne a Marvel Studios részéről építeni ezekre az eseményekre (de akár Thanos támadásának eredménye is lehetne, hogy a világ bizalma teljesen meginog a Bosszúállókban). A csapat jelenlegi inkarnációjából valószínűleg többen végleg leköszönnek hamarosan, ám amennyiben tényleg lesz valami belőle, a Dark Avengers kellően érdekes és frissnek ható irány lehetne a jövőben.

(forrás: THS)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr8114284917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása