Marvel Kapitány kiemelt szerepet kaphat a következő Bosszúállókban

2018. szeptember 07. - Marvel Magyarország

A filmben betöltött pozíciójáról beszélt a stúdió elnöke.

a80cbb12-c4ac-4843-b9b5-86f275d5a917-cms9040_cmp_v010_004633_1024.jpg

Habár még a Marvel Kapitány első előzetesét sem láthattuk, azzal egészen a Végtelen háború stáblistás jelenete óta tisztában van a nagyérdemű, hogy a jövő márciusban bemutatkozó karakter az egyelőre cím nélküli Bosszúállók-folytatásban is visszatér. Az elmúlt napok hivatalos anyagait követően egyre több és több részlet kerül felfedésre Carol Danvers karakterét és a saját mozifilmjét illetően, most pedig a jövőjéről árult el néhány érdekességet Kevin Feige producer: 

Sokkal erősebb, mint bármely eddig bemutatott karakter. Ez bizonyára önmagában nyomós indok arra, hogy miért nyomta meg Nick azt a gombot a Végtelen háború végén, mikor rájött, hogy minden eddiginél nagyobb veszéllyel néznek szembe. Az oldaladon tudni Marvel Kapitányt remélhetőleg megváltoztatja a hatalmi egyensúlyt olyan módon, amire a csapatnak most kétségbeesetten szüksége van.

Az 1990-es évek közepén játszódó Marvel Kapitány többek között arra a kérdésre is választ ad, hogy milyen közös múlton osztozik a főhős és a Samuel L. Jackson által megformált Nick Fury. A S.H.I.E.L.D. későbbi igazgatója ekkor még csak egy irodista az ügynökségen belül, aki ezelőtt nem találkozott különleges képességeket birtokló emberekkel. Erről maga a színész mesélt: Ez a pillanat mindent megváltoztat az életében, és azzá az emberré teszi őt, akinek ismerjük” – kezdte Jackson. Most már megérti, hogy mások is vannak odakint. Megérti, hogy ők nem mind ellenségek, és hogy bármilyen emberi lényen túlmutató hatalommal felruházott szövetségesekre van szükségünk. Erről viszont nehéz feladatnak bizonyul meggyőzni a feletteseit, akik sosem láttak vagy tapasztaltak még ehhez hasonlót.

(forrás: EW)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr5614228325

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása