BREAKING: Újabb Marvel-tematikájú gyűjtemény indul hazánkban!

2018. augusztus 20. - Marvel Magyarország

Ezúttal díszként vihetjük haza kedvenc karaktereinket.

marvel-figuragyujtemeny-fokep.jpg

Az idei év elején elstartolt Nagy Marvel-képregénygyűjtemény mellett hamarosan egy vadonatúj tematikus sorozat indul útjára hazánkban! Az Eeaglemoss gondozásában a külföldön eredetileg 2005 és 2013 között futott Classic Marvel Figurine Collectiont szerezhetjük be ősztől Marvel Figuragyűjtemény címen, amely kétheti bontásban egy-egy kézzel festett műgyantából készült figurát, valamint a hozzá tartozó magyar nyelvű, színes magazint fogja tartalmazni az aktuális hős (vagy éppen szupergonosz) addigi képregényes pályafutásának legfontosabb történéseivel és információival. 

Ha nem számolunk bizonyos különkiadásokat, a sorozat részeként összesen 200 szám jelent meg egyes országokban. Az itthoni célkitűzés egyelőre 50 számot takar, és az Eeaglemoss kezdésként arról a tizenhét karakterről rántotta le a leplet a weboldalán, akik 9 centiméteres figura formájában először díszíthetik majd a rajongók polcait (ez alapján érthetően igyekszik a kiadó első körben a népszerűbb nevekből válogatni).

Mint fentebb említettük, a figuragyűjtemény kéthetente érkezik majd, 2.490 Ft-os darabáron. Az első és a második rész ugyanakkor 690 Ft-os és 1690 Ft-os kedvezményes bevezetőáron lesz kapható. Az előfizetők számára különféle ajándékokkal is kedveskedni fog az Eaglemoss, úgymint egy exkluzív Pókember figura, egyedi talapzat vagy a körülbelül 20 oldalas füzetekhez gyűjtődosszié. További részletek a kiadó weboldalán.

A sorozat szeptember 1-én Pókemberrel veszi kezdetét, a lenti galériában pedig az első tizenhét figurára vethettek egy pillantást.

(forrás: Eaglemoss)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr9914181973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása