Két jól ismert Marvel-karakter már biztosan visszatér a Pókember: Hazatérés folytatásában

2018. augusztus 07. - Marvel Magyarország

Ismerős nevekkel erősít a következő Pókember.

spider-man-castig.jpg

Egy ideje már keringenek híresztelések azzal kapcsolatban, hogy a Pókember: Hazatérés jövőre érkező folytatásában Samuel L. Jackson is tiszteletét teszi Nick Furyként, azonban most kiderült, hogy nemcsak ő, hanem a Maria Hill karakterét megformáló Cobie Smulders szintén benne lesz a falmászó legújabb kalandjában. Régóta tudni, hogy az első részben mellékszerepet vállaló Robert Downey Jr. után egy másik ismert karakter fog feltűnni Peter oldalán, de ez a páros kifejezetten érdekes választásnak bizonyult.

A Pókember: Idegenben történetéről egyelőre csak annyi ismeretes, amennyit a cím is sejtet, vagyis a címszereplő New York helyett ezúttal a világ különböző helyszíneit fogja bejárni, vélhetően egy osztálykirándulás keretében. Természetesen a Bosszúállók: Végtelen háború stáblistás jelenetének fényében arról nem esett szó, hogy Fury és Hill milyen szerepet fognak betölteni a filmben, de a S.H.I.E.L.D. egykori igazgatója többször keresztezte az újvilági Pókember útjait, ahogy az abból inspirációt merített A Pókember elképesztő kalandjaiban is jelentősen kivette a részét.

Jackson karaktere a Bosszúállók: Ultron kora óta háttérbe szorult, ám hogy kiegyenlítsék az elmaradást, a jövő év márciusában debütáló, Brie Larson nevével fémjelzett és a 90-es években játszódó Marvel Kapitányban kulcsfontosságú lesz a jelenléte, mielőtt pár hónappal később a Pókemberben is visszatér. (Egyébként a készítők eredetileg a Hazatérésben is Nick Fury szerepeltetésén gondolkoztak, de látva a főhős Tom Holland és a Downey közti dinamikát, végül inkább Tony Starkra esett a választás).

Az információt közlő portál többek között arról is lerántotta a leplet, hogy valóban Jake Gyllenhaal lesz a film gonosza (bár azt nem írták, de gyanúsan Mysterióként fogjuk látni), valamint a Hazatérésből újból találkozunk Zendaya, Jacob Batalon és Tony Revolori hármasával Peter osztálytársaiként.

(forrás: Vulture, MCU Exchange)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr2514167965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2018.08.08. 07:16:22

szóval a marvel továbbra se bízik , hogy pókember egyedül képes lenne elvinni egy saját filmet a hátán...
süti beállítások módosítása