Negaszonikus Tini Torpedó is lehetett volna a Deadpool 2. gonosztevője

2018. július 20. - Marvel Magyarország

Máshogy is kinézhetett volna a film.

deadpool-2-brianna-hildebrand.jpg

Hónapokkal a Deadpool 2. bemutatóját követően már mindenki a tizenöt perccel hosszabb, bővített Szipi-Szupi Verzióra vár. Mint kiderült, a film egészen másképp is alakulhatott volna az első részt rendező Tim Miller elképzelései alapján, aki végül kreatív nézetkülönbségek miatt David Leitch kezébe adta a direktori teendőket. Talán épp az volt az egyik oka ezeknek a nézeteltéréseknek, hogy Miller a nagy népszerűségre szert tett Negaszonikus Tini Torpedót akarta megtenni a folytatás gonoszának, amit a karaktert alakító Brianna Hildebrand árult el egy friss nyilatkozata során:

"Úgy érzem, minden alkalommal, amikor valami különlegeset szeretnék, vagy egyáltalán nem, vagy pont az ellentéte következik be. A második filmnél új rendezőnk volt, de emlékszem rá, hogy az első rész befejeztével Tim megkérdezte tőlem: »Nem volna nagyszerű, ha legközelebb a karaktered lenne az ellenség?« Azt mondtam, miért is ne, elég beteg lenne. Végül tudjuk, hogy ez elég máshogy alakult" – mondta nevetve.

Az ötlet egyébként nem lett volna légből kapott, hiszen a képregényekben Ellie Phimister a Pokoltűz Klub tagja és egyben Emma Frost tanítványa, aki ezáltal többször is összecsapott az X-Mennel. A színésznő egyelőre maga sem tudja, hogy a Drew Goddard rendezésében készülő X-Force kalandban vagy bármilyen más jövőbeli mutánsközpontú történetben újra láthatjuk-e: "Idáig senki nem mondott nekem semmit. Még ha mondtak is volna, nem biztos, hogy elárulhatnám. De nagyon izgatott vagyok minden tervükkel kapcsolatban, és reménykedem, hogy én is a részesük lehetek."

Mi pedig abban bízunk, hogy a Deadpool folytatásában kissé háttérbe szorult Negaszonikus Tini Torpedóból még többet láthatunk majd a bővített kiadásban, amit először a hétvégén esedékes San Diego Comic-Conon vetítenek le az egész világon, mielőtt ősszel hozzánk is megérkezik korongos formátumban.

(forrás: ComicBook.com)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr1514125827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása