[SDCC 2018] Két új fotón vehető szemügyre a Venom

2018. július 13. - Marvel Magyarország

Lesz pár álmatlan éjszakánk tőle.

venom-movie-index-04.jpg

A július 19-22. között megrendezésre kerülő San Diego Comic-Con egyfajta előszeleként sorra rukkolnak elő a stúdiók olyan filmek promóciós anyagaival, amelyek az eseményen még nagyobb rivaldafényt fognak kapni. A Tom Hardy főszereplésével ősszel debütáló Venom szintén képviseltetve lesz a Sony Pictures prezentációján, ám előtte két vadonatúj képen vehetjük szemügyre a címszereplőt: Az egyik egy közeli, egészen rémisztő képkocka a teljesen átalakult Eddie Brockról, míg a másikon emberi alakban, elég szorult helyzetben látható Dr. Carlton Drake (Riz Ahmed) társaságában. 

Amikor Hardynak feltették a kérdést, hogy miért vállalta a szerepet, először nevetve azt válaszolta, mert szerinte Venom a legklasszabbul kinéző Marvel karakter. Ezután persze komolyabban is kifejtette, hogy elsősorban a tragikussága ragadta meg: "Kicsit olyan, mint egy bal lábbal felébredt bohóc, amit egyszerre találok szórakoztatónak és illik is a legkedveltebb munkáimhoz. Van valami vicces abban az állapotban, hogy kaptál egy ajándékot, de az inkább lesújtó. Egy olyan szuperképesség, amire nem igazán vágysz, de ugyanakkor szereted is. Ettől különlegesnek érzed magad. Vonakodik hősnek lenni, inkább egy antihős." 

Ruben Fleischer rendező kihangsúlyozta, hogy a filmben kulcsfontosságú elem Eddie és a szimbióta törekvése a közös együttélésre – adott egy ember, aki különleges erők birtokosa lesz, valamint egy távoli vidékről érkezett idegen, aminek rá kell rájönnie, hogyan éljen a Földünkön. A Venom kettejük szimbiotikus kapcsolatáról szól, és arról, miképp tudna együttműködni két ilyen sokban különböző személyiség.

A Sony saját képregényfilmes univerzumát útjára indító alkotás október 5-én debütál, amihez vélhetően kapunk jövő héten egy utolsó kedvcsinálót. 

(forrás: EW, Heroic Hollywood)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr3214111921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása