Bővített változat érkezhet a Végtelen háborúból Thanos eredetével?

2018. július 03. - Marvel Magyarország

Kiegyeznénk még több jelenettel az Őrült Titánról. 

vegtelen-haboru-thanos-top.jpg

Azt már jó ideje megtudtuk a Bosszúállók: Végtelen háború rendezőpárosától, hogy számos, Thanos múltjára és eredetére koncentráló jelenet a vágószoba padlóján végezte, mert elhanyagolhatónak vélték az összkép szempontjából. Állításuk igaznak bizonyult, hiszen a Josh Brolin alakította Őrült Titán rendkívül népszerű gonosszá nőtte ki magát érthető motivációkkal, akit a rajongókon túl a kritikusok is mind az egekig magasztaltak - ez azonban pont ahhoz vezetett, hogy az emberek szívesen látnának belőle még többet a folytatás előtt, amire nagy valószínűséggel meglesz a lehetőségük az Egyesült Államokban a nyár végén esedékes házimozis megjelenés kereteiben.

Thanos legendás megalkotója, Jim Starlin a Las Vegas Comic-Conon tett megjelenésekor elmondta, hogy tudomása szerint 30 percnyi anyag maradt felhasználatlanul, amely mind a karakter hátterét vizsgálja. A Collider értesülései szerint a Marvel Studios talán most először bővített változatban jelenteti meg ezeket a kimaradt jeleneteket, így ünnepelve a Marvel Filmes Univerzum tizedik évfordulóját és a Végtelen háború monumentális fogadtatását (ez volt az első film a zsáneren belül, amelyik átlépte a kétmilliárd dolláros összbevételt).

Természetesen a bővített kiadás érkezését egyelőre abszolút érdemes fenntartásokkal kezelni, mivel a készítők még nem kommentálták a híreket. Meglehet, hogy a Thanos múltját feltáró képsorok csak a külföldi DVD és Blu-ray extráiként lesznek megtekinthetőek, ugyanakkor az sincs kizárva, hogy tartogatnak belőle valamit a továbbra is cím nélküli negyedik Bosszúállókra. Így vagy úgy, de várhatóan idén jóval többet megtudunk az Őrült Titánról Barry Liga novemberben debütáló, a Filmes Univerzumhoz csatlakozó regényében, ami az ígéretek szerint valóban feltárja az előéletét.

(forrás: Comic Book Resources, Screen Rant)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr5814090343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2018.07.04. 09:19:51

még több thanos?
a film címe már így is lehetne simán thanos wars. :D
süti beállítások módosítása