Átlépte a kétmilliárd dollárt a Bosszúállók: Végtelen háború

2018. június 12. - Marvel Magyarország

Szuperhősfilm még nem ért el ilyen sikert.

avengers-infinity-war-brolin-update.jpg

Hamarosan ugyan mozikba kerül a Marvel Studios harmadik és egyben utolsó idei szuperhősmenete, A Hangya és a Darázs, de az érkezésükre várva még mindig eredményesen szerepel az év egyik legnagyobb dobásaként másfél hónapja debütált Bosszúállók: Végtelen háború: Joe és Anthony Russo rendezése ugyanis 48 nappal a bemutatóját követően sikeresen átlépte a 2 milliárd dolláros álomhatárt.

Ezzel az összeggel nemcsak a műfaján belül emelkedik ki (a sorban közel félmilliárdos különbséggel pont egyik elődje, az első Bosszúállók követi 1,518 milliárd dollárral), hanem minden tekintetben az egyik legjobban teljesítő mozifilm. Az Avatar (2,788 milliárd dollár), a Titanic (2,187 milliárd dollár) és a Star Wars: Az ébredő Erő (2,068 milliárd dollár) hármasa után egész pontosan minden idők negyedik legsikeresebb produkciója a Bosszúállók legújabb kalandja. Az Egyesült Államokban jelenleg 655,1 millió dollárt számlál a Végtelen háború, amivel az ötödik legsikeresebb alkotás az országban.

Lassacskán bizonyára végéhez ér a film mozis pályafutása, és ezen a ponton már nem vehető biztosra, hogy Az ébredő Erő világszintű bevételét képes lesz megugrani – ettől függetlenül ez az összeg természetesen rendkívüli eredmény a stúdió részéről, amelyet talán csak a jövő májusban érkező folytatás múlhat felül.

(Forrás: Box Office Mojo)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr9914043766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása