Kevin Feige megerősítette, hogy elkészül a Doctor Strange folytatása

2018. június 29. - Marvel Magyarország

Sorba áll a Marvel legfőbb varázslója.

sorcerer_supreme.jpg

A két évvel ezelőtt debütált saját filmje óta már két másik jelenése is volt a Benedict Cumberbatch által alakított Strange dokinak, amelyek közül a legfrissebb - és egyértelműen a legnépszerűbb - az idei Bosszúállók: Végtelen háborúban betöltött szerepe. Egy interjú során adott válaszában Kevin Feige, a stúdió elnöke tényként kezelte a Legfőbb Varázsló kalandjának folytatását, amivel mi sem lehetünk másképp, ha ő mondja.

Néha nehéz kitalálni, mikor bukkannak fel legközelebb a karakterek. Strange esetében, ha megcsináljuk a folytatást, amit meg is fogunk, évekkel később fog játszani az elsőhöz képest, miközben fontos szerepet játszott a Végtelen háborúban is. Számunkra egy kellemes probléma, amikor ennyi közkedvelt figuránkból szeretne még többet látni a közönség, de közben igyekszünk tartani magunkat ahhoz a célunkhoz is, hogy folyamatosan mutassunk valami újat.

A producer nyilatkozata alapján kétségtelenül terveznek Strange karakterével a jövőben is, ám hivatalos bejelentésre az egyelőre cím nélküli negyedik Bosszúállók debütálása előtt szinte biztosan nem kerül sor. Néhány hónappal ezelőtt az első rész forgatókönyvét jegyző C. Robert Cargill arról beszélt, hogy bár ezidáig sem ő, sem Scott Derrickson rendező nem szerződött le a folytatásra, a Doctor Strange 2-ben szeretnék bevezetni az álomdimenzió urát, Rémálmot, ahogy nagyobb szerepet szánnának Mordo bárónak (Chiwetel Ejiofor) is.

Bárhogy is legyen, egyre valószínűbb, hogy a Harmadik Fázis zárását követően (ami jelen állás szerint a Pókember: Idegenben címet viselő második Pókember-film lesz jövő nyáron) Doctor Strange visszatér, de bizonyára be is fér az egészen 2022-ig bejelentett premierdátumok egyikeként.

(forrás: CBR, Screen Rant)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr7014081765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása