[SDCC 2018] Premierdátumot kapott a The Gifted 2. évada

2018. június 28. - Marvel Magyarország

Ekkor térnek vissza a televízió mutánsai.

the-gifted-kritika-uj-fokep.jpg

A tavalyi év egyik újonca volt a 20th Century Fox Television és a Marvel Television együttműködésében készült The Gifted (vagy magyar címén Kiválasztottak), ami idén ősszel vadonatúj epizódokkal tér vissza a tévéképernyőkre. A mai nap folyamán kiderült, hogy a sorozat jelen lesz a július 19-22. között megrendezésre kerülő San Diego Comic-Conon, ám az eseményre és az ott debütáló kedvcsinálóra várva bejelentették, hogy a 2. évad szeptember 25-én veszi kezdetét.

A folytatás az atlantai állomás felrobbantását követően veszi fel a fonalat, ahogy a Mutánshálózat a Pokoltűz Klubhoz csatlakozott barátait és családtagjait próbálja felkutatni. Miután nyomra akadnak Washingtonon kívül, szembe kell nézniük néhány szélsőséges ideológiával rendelkező új csoporttal, köztük emberekkel és mutánsokkal egyaránt, hogy megelőzzenek egy kirobbanni készülő konfliktust.

A stábhoz néhány héttel ezelőtt csatlakozott az Empire színésznője, Grace Byers, aki a Pokoltűz Klubot fogja erősíteni Polaris (Emma Dumont), Andy (Percy Hynes-White) és a Frost Nővérek (az állandó szereplővé előléptetett Skyler Samuels alakításában) oldalán. A Byers által megformált Reeva a hivatalos karakterleírás szerint "egy intelligens, elbűvölő, ellentmondást nem tűrő, gyönyörű nő, aki nem fél erőszakot alkalmazni annak érdekében, hogy megóvja embereit és elképzeléseit."

A Comic-Conon Matt Nix és Jeph Loeb készítők mellett a színészgárda olyan tagjai fogják képviselni a sorozatot, mint Stephen Moyer, Sean Teale, Jamie Chung, Emma Dumont, Blair Redford, Natalie Alyn Lind és Skyler Samuels, ahonnan természetesen minden fontosabb történésről be fogunk számolni nektek jövő hónapban.

(forrás: TVLine)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr7814080509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása