Magyar felirattal is játszható lesz a PS4-es Spider-Man

2018. június 26. - Marvel Magyarország

Remek hír a játékosok számára.

spider-man-marvel-comics-playstation-4-update.jpg

Az Insomniac Games PlayStation-exkluzív Pókember játéka minden nappal egyre ígéretesebb. A nemrég megrendezett E3 Expo során nagy figyelmet szenteltek az ősszel érkező címnek, a rendezvényen például kipróbálható volt a játékmenet sztori módban és szabadon, a hatalmas és kedvünk szerint bejárható New York felhőkarcolói között hálóhintázva, valamint egy részletből kiderült, hogy szembe kell majd néznünk a Baljós Hatos (Electro, Rhino, Keselyű, Skorpió és Mister Negatív vélhetően Doctor Octopusszal kiegészülve) csapatával is.

Mindezek tetejébe a PlayStation Magyarország tegnap bejelentette, hogy a játék hivatalos magyar felirattal lesz játszható, ami sokak örömére már nem az első eset az exkluzív címek esetén (a God of War és a Detroit: Become Human szintén magyarul került a boltok polcaira). A Spider-Man előrendelői vagány alternatív jelmezeket is kapnak ajándékba, de többek között a Bosszúállók: Végtelen háborúban látott Vaspók páncélt bármelyik játékos a karakterére öltheti majd a végigjátszáskor. 

Ősz elején, egész pontosan szeptember 7-én jelenik meg a Batman: Arkham játékokat idéző Spider-Man kizárólag PlayStation 4 konzolokra.

(forrás: PlayStation Magyarország)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr1314074425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása