Befutottak az első vélemények a Deadpool 2. kapcsán

2018. május 11. - Marvel Magyarország

Néhány szerencsés már megnézhette a folytatást. 

big_startfilmru1389978636.jpg

A Deadpool 2016-ban debütált első része sorra döntötte a rekordokat az R-besorolású filmek körében, ráadásul a kritikai elismerés mellett hatalmas sikerként is elkönyvelhette a stúdió, ugyanis 783 millió dollárral rengetegszer visszahozta a gyártási költségét. Ezt a sikert meglovagolva a kreatív csapat – Tim Miller helyett ezúttal viszont már David Leitch rendezővel - két évvel később már el is készítette a folytatást, aminek a minőségét illetően felröppent korábban pár nem túl biztató pletyka - azonban ha ezeknek volt bármi alapja, úgy néz ki, sikerült őket kiküszöbölni.

Az első sajtóvetítéseket követően ma éjjeltől oszthatják meg első benyomásaikat a külföldi újságírók, akik körében meglehetősen pozitív vélemény alakult ki a Deadpool 2. kapcsán, sőt, egyesek szerint még az első részre is köröket vert. Elhoztunk a továbbiakban néhány spoilermentes reakciót:

"Most értem ki a Deadpool 2-ről. Képzeljétek el az eredetit még több humorral, brutalitással és érzelemmel. Senki sincs a képregény vagy filmes univerzumban biztonságban..." 

"Szóval jobban tetszett a Deadpool 2, mint az első film. Szerintem ambiciózusabb és kifizetődő. Rengeteg a humor, az akció és a dráma, amit remekül egyensúlyoznak. Kábel és Domino kiemelkedőek (Imádom őket, és nem győzöm kivárni az X-Force-t). Ráadásul van pár MÓKÁS meglepetés is."

"A Deadpool 2. felért az elvárásaimhoz, szétrobbantotta őket és regenerálta egy magas szintű szuperhősfilmben, ami tele van mocskos humorral, egy megállíthatatlan csapat erejével és talán egy picivel több szívvel, mint kellene."

"A Deadpool 2. jobb, mint a Végtelen háború." 

"Szóval a Deadpool 2. tökéletes folytatás. Megdupláz mindent, amit a rajongók szerettek az eredetiben, és még orvosolja is pár hibáját. Óriási nevetések, nagyszerű akció, fantasztikus utalások a képregényekre. Ryan Reynolds elpusztít Wade-ként. Egy őrületes utazás!"

"Annyit mondhatok, hogy még a poklot is kihozza abból az R-besorolásból. És a cameok. És a stáblista utáni jelenetek."

"EZ EGY JÓ FILM. Valójában, kicsit még imádtam is. Talán jobban is, mint az elsőt. Teljesen őrült és ez tényleg működik. Mindenesetre, miért aggódott mindenki ezzel kapcsolatban?" 

"Nem tetszett az első Deadpool. A Deadpool 2. alatt kifejezetten jól éreztem magam, ráadásul megvan az új kedvenc stáblistás jelenetem is."

"Van pár igazán NAGY meglepetés és cameó, néhányukra határozottan nem számítottam. Viccesebb és sokkal brutálisabb az első résznél, majdnem ugyanannyi szívvel. Alapvetően egy X-Men film kokainnal. Brolin másodjára is nagyszerű idén, és egy badass Cable-t szállít. Beetz szintén menő Domino szerepében, erős debütálás mindkettejük számára. Dopinder megint elviszi a showt."

A Deadpool 2. kétségtelenül a legtöbb erőszakot tartalmazó mozi a Kill Bill 1. óta. Sokkal viccesebb az elsőnél, és őszintén elkezdtem várni a folytatást. Ó, és egy csomó kanadai vicc is van benne, így természetesen imádtam."

"Boldogan jelentem, hogy a Deadpool 2. nagyon szórakoztató, az elejétől a végéig nevettem. Fantasztikus dolgok várnak a stáblista után, és minden új színész tökéletes választás volt a szerepére. Kerüljétek a spoilereket, mindig jobb élményt nyújt."

(forrás: Twitter, Screen Rant)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr1813907100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása