A Fekete Rendről beszéltek a Bosszúállók: Végtelen háború rendezői

2018. május 05. - Marvel Magyarország

Megválaszoltak pár kérdést Thanos gyermekei kapcsán.

infinitywart2-100-update.jpg

Figyelem! Az alábbi cikk SPOILEREKET tartalmaz a Végtelen háború cselekményére vonatkozóan! Csakis saját felelősségre olvasd tovább!

A Fekete Rendet Jonathan Hickman alkotta meg a 2013-ban debütált Infinity című történethez, amit Thanos rendkívüli erejű, hűséges hadvezérei tesznek ki, személyesen az Őrült Titán által összeválogatva. A Végtelen háborúban a forrásanyaghoz hasonló szerepet töltöttek be, ugyanis azzal a feladattal bízták meg Corvus Glaive, Proxima Midnight, Cull Obsidian és Áspis Száj kvartettjét, hogy hozzák el a Földön található Végtelen köveket.

Bár Thanos gyermekei - különösen Áspis Száj - elképesztően látványos harcjeleneteket kaptak, de a múltjukról és a köztük lévő kapcsolatokról szinte semmit, vagy csak nagyon keveset tudunk meg a filmből. A rendezőpáros nemrég egy iowai gimnázium tanulóival beszélgetett a produkcióról, ahol elmondták, hogy abszolút szándékosan hagyták el az eredetüket. "Úgy gondolom, sokan vártak arra tíz évet, hogy az összes Marvel hős együtt szerepeljen egy két és fél órás filmben. Még ennek tetejében nem kezdhettük el vizsgálni a Fekete Rend történetét, az egy teljesen másik produkciót is kitenne. Szerintem elvégezték a munkájukat, és a közönség kellő mértékben kapott belőlük. Bármennyire is rajongók ezekért a karakterekért és a képregényekért, ha az eredetükre is sort kerítünk, teljesen nézhetetlenné vált volna a film - így is számos karaktert kellett mozgatni."

Nyilvánvalóan nem könnyű feladat megfelelően mozgatni ezt a rengeteg figurát és közben a főgonoszt is kellően bemutatni a nézőknek – a Russo-testvérek ugyan jól kezelték mindezt, gyaníthatóan a Fekete Rend nagyobb hangsúlyozása felborította volna az egyensúlyt. A rendezők arra is választ adtak, hogy miért döntöttek a megölésük mellett: "Nos, mivel Thanos a filmünk valódi ellensége, mindent meg akartunk tenni annak érdekében, nehogy beárnyékolják őt. Az volt a cél, hogy a végső csatára egyedül ő maradjon a hősökkel szemben. Azért a Fekete Rendet sem volt könnyű eltenni láb alól, kellett hozzá néhány csúnya összecsapás."

(forrás: ComicBookMovie.com)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr3813893532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása