Chris Pratt szerint jövőre forog A galaxis őrzői 3.

2018. május 04. - Marvel Magyarország

Most már tényleg biztosra vehető a 2020-as premierdátum.

infinity_war_banner_05_update.jpg

Figyelem! Az alábbi cikk SPOILEREKET tartalmaz a Végtelen háború cselekményére vonatkozóan! Csakis saját felelősségre olvasd tovább!

A Marvel meglehetősen titokzatos a Negyedik Fázissal kapcsolatos terveit illetően, de A galaxis őrzői harmadik része egyike azoknak a közelgő projekteknek, amelyeknek tudunk az érkezéséről és rendszeresen kapunk róluk információkat - az első két filmet író és rendező James Gunn nagy erővel dolgozik hónapok óta a folytatás forgatókönyvén, valamint keresi a legújabb Király Válogatáskazi számait. Mivel 2020-ban szeretnék moziba küldeni, egy ideje már gyanítottuk, hogy 2019-ben elstartolnak a tényleges munkálatok, ami most az egyik színésznek hála megerősítést nyert.

A Peter Quill karakterét alakító Chris Pratt tegnap Instagram oldalán köszöntötte fel a 32. születésnapját ünneplő Pom Klementieff-ot egy GIF bejegyzéssel, amihez a következő szöveget mellékelte: "Boldog születésnapot Pom Klementieffnek, akit sokan Mantisként ismerhettek! Ő egy páratlan, tehetséges és céltudatos művész. Alig várom, hogy jövőre ismét együtt dolgozzunk A galaxis őrzői vol. 3-on. Remélem, csodás napod van!"

A fenti sorokon okkal lepődhetnek meg néhányan, hiszen a Végtelen háborúban Mordály kivétel az Őrzők teljes csapata semmivé lett - Thanos feláldozta Gamorát a Lélek kő megszerzése érdekében, míg Űrlord, Drax, Groot és Mantis mindnyájan elporladtak a csettintés hatására. Hacsak a folytatás nem a Vol. 2 és a Végtelen háború közt eltelt idő alatt játszódik, ami elég valószínűtlen (Gunn korábban utalt rá, hogy a film a Bosszúállók 4. után veszi fel a fonalat, és abban látjuk utoljára a csapat jelenlegi inkarnációját), így feltételezhetően egyik csettintés utáni haláleset sem permanens.

A galaxis őrzői vol. 3 hivatalos premierdátumának bejelentésére valószínűleg várnunk kell az egyelőre cím nélküli negyedik Bosszúállókig, de azt azért jó tudni, hogy a 2020-ra ígért három Marvel film egyikében az s-fejek fognak minket szórakoztatni.

(forrás: Screen Rant)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr9113889418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása