BREAKING: Nagy visszatérőkkel bővült a Marvel Kapitány színészgárdája

2018. március 26. - Marvel Magyarország

Nem Samuel L. Jackson lesz az egyetlen ismerős arc.

cptmarvel-forgatas-fokep.jpg

Bár néhány nappal ezelőtt már újabb lesifotókon vehettük szemügyre a címszereplő karaktert alakító Oscar-díjas Brie Larsont teljes szerelésben a kaliforniai forgatáson, a Marvel Studios ma hivatalosan is bejelentette a fenti képpel (melyen a színésznő karakterét tanulmányozza egy légierő bázison tett aktuális látogatásán), hogy kezdetét vették a 2019. március 8-án érkező Marvel Kapitány munkálatai.

Az első történetleírás szerint a film Carol Danvers útját követi, amint az univerzum egyik legerősebb hősévé válik a Földet is fenyegető két idegen faj közti galaktikus háború közepette. Az 1990-es években játszódó produkció a Marvel Filmes Univerzum egy eddig teljesen ismeretlen szegletét meséli el. 

A produkció Anna Boden és Ryan Fleck párosának rendezésében készül, az igazán érdekes információkat azonban a színészgárda rejtette. Samuel L. Jackson visszatérését Nick Fury szerepében már a tavaly nyáron megrendezett San Diego-i Comic-Conon megerősítették, most azonban kiderült, hogy viszontlátjuk A galaxis őrzői első részének két gonoszát, Lee Pace-t (Ronan) és Djimon Hounsou-t (Korath), de mellettük Clark Gregg is visszatér a nagyvászonra Coulson ügynökként. 

További szerepekben Ben Mendelsohn, Lashana Lynch, Gemma Chan, Algenis Perez Soto, Rune Temte, McKenna Grace és Jude Law - sajnos hozzájuk az utóbbi kivételével nem tudunk karaktereket társítani, de a forgatás előre haladtával valószínűleg az új karakterekről is lehull a lepel. Law Doctor Walter Lawsont, más néven Mar-Vellt fogja életre kelteni, aki egyfajta mentor lesz a képességeit újonnan felfedező Danvers számára.

A bejelentést követően talán csak idő kérdése, hogy egy hivatalos képen is megcsodálhassuk a főhőst jelmezben.

(forrás: Marvel) 

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr2813782010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása