Előreláthatólag már 2020-ban mozikba kerülhet a Fekete Özvegy-film

2018. január 20. - Marvel Magyarország

Újabb fejlemények az előkészületek alatt álló projektről.

lai20qet-1-.jpg

Múlt héten robbant a bomba, hogy a Marvel végre tényleg belevágott az önálló Fekete Özvegy mozifilm fejlesztésébe, ami a legfrissebb híresztelések alapján nem akármilyen fizetést hozhat a címszereplőt játszó Scarlett Johansson számára. A Daily Mail értesülései szerint 25 millió dollárt kaszálhat a projekttel, így Emma Stone és Jennifer Lawrence párosát megelőzve Hollywood legjobban fizetett színésznőjévé válna.

A szerződés bónuszokat is foglal magában, már amennyiben a film jól teljesít a pénztáraknál: Johansson fizetését további 6 millióval fejelné meg a stúdió (ez összesen 31 millió dollárt jelent), ha a Fekete Özvegy átlépné a 900 milliós összbevételt. Ha csak a Marvel stúdió 2017-es eredményeit vesszük figyelembe, ez azért nem olyan könnyen megugorható léc, hiszen a tavaly bemutatott produkcióik mind 900 millió dollár alatt teljesítettek. A legközelebb a Pókember: Hazatérés volt hozzá a maga 880 milliójával, míg A galaxis őrzői vol. 2 863 millió, a Thor: Ragnarök pedig 851 millió dollárt hozott a konyhára.

Ugyanakkor egyáltalán nem is elképzelhetetlen, hogy Johansson filmje 900 millió felett teljesítsen: Egyrészt a rajongók már a karakter 2010-ben esedékes bemutatkozása óta egy szóló kalandért könyörögnek, másfelől az önálló mozik egyre szebb számokat produkálnak a Marvelnél (ahogy arról beszámoltunk korábban, a februárban érkező Fekete Párduc az Amerika Kapitány: Polgárháború 24 óra alatt eladott jegyszámait is megugrotta, ami azért nem tekinthető kis teljesítménynek).

Az óriási fizetségen túl a színésznő ügynökei dolgoznak rajta, hogy Johansson produceri szerepet is betölthessen a készítés folyamata során, aki nem mellesleg szorosan együttműködik Jac Schaefferrel a forgatókönyv megírásában, és mindent megtesz annak érdekében, hogy karaktere méltó alkotást kapjon. A portál úgy tudja, a jelenlegi tervek szerint valamikor 2020-ban küldené a filmet mozikba a Marvel. Amennyiben hihetünk ezeknek az információknak, a Fekete Özvegy lenne a stúdió második női főszereplésű darabja két éven belül, nemsokkal a 2019 elejére kitűzött, Brie Larson nevével fémjelzett Marvel Kapitányt követően. 

(forrás: Daily Mail)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr5713589701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása