BREAKING: Új bemutatódátumot kapott Az új mutánsok és a Deadpool folytatása

2018. január 11. - Marvel Magyarország

Na erre senki sem számított.

deadpool-2-new-mutants-premeirdatum.jpg

Derült égből villámcsapásként jött a The Hollywood Reporter jelentése, miszerint a 20th Century Fox-féle Marvel univerzum háza táján komoly változások történtek. A stúdió egészen pontosan három közelgő X-Men filmjéhez tűzött ki új premierdátumokat, ami a Deadpool 2. szempontjából mindenképp jó hír, az Új mutánsok és a Gambit tekintetében viszont ez már határozottan nem mondható el.

A Ryan Reynolds főszereplésével érkező folytatást 2018. június 1-je helyett két héttel korábban, május 18-án tűzik műsorra a filmszínházak, ami bár örömteli a rajongók számára, de talán mégsem a legszerencsésebb ez az időpont. A film ugyanis így alig pár héttel a május elején debütáló Bosszúállók: Végtelen háború után, és egy héttel a Solo: Egy Star Wars-történet előtt robbant kasszákat, amit kisebb-nagyobb mértékben mindhárom film megszenvedhet pénzügyi szempontból.

A leginkább megdöbbentő változás a Josh Boone rendezte Új mutánsokat érinti, ami az eredeti április elejére tervezett bemutató helyett tíz hónappal később, csupán 2019. február 22-én várható. Bennfentes források szerint a változás egyik oka az, hogy a stúdió nem szeretné, ha egyszerre két X-Men központú produkciót is vetítenének a mozik, márpedig normál esetben talán lett volna átfedés Deadpool és a fiatal mutánsok kalandja között. Mivel év végére az X-Men: Sötét Főnix van bejelentve, végül 2019 elejére csúsztatták az első horrorköntösbe bújtatott mutánsmozit.

A régóta húzódó Gambit spinoff 2019. február 14. helyett néhány hónappal később, június 7-én debütál a legújabb tervek szerint. A Channing Tatum nevével fémjelzett alkotás a változatosság kedvéért harmadik rendezőjét vesztette el a mai nap folyamán Gore Verbinski (A Karib-tenger kalózai) személyében, aki ütemezési problémákra hivatkozva hátrált ki a projektből. Ettől függetlenül a stúdió állítólag továbbra is nagyon bizakodó, szerintük ez a "komikus elemekkel tűzdelt tolvajfilm" remek nyári szórakozást ígér. 

(forrás: The Hollywood Reporter)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr8813567545

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása