Új képeket kaptunk a Fekete Párduc filmből

2017. december 26. - Marvel Magyarország

A király egy magazin címlapját is elfoglalta.

black-panther-movie-powered-costume.jpg

Alig másfél hónap választ el minket a Marvel Studios következő dobásától, amely az Amerika Kapitány: Polgárháborúban bemutatkozott Fekete Párduc első szóló kalandja lesz. A vészesen közelgő premier apropójából egyre több anyag lát napvilágot a filmből, most például az Empire Magazine mutatta be februári címlapját rajta a wakandai hős új kosztümével, illetve két eddig nem látott fotóval és egy interjúrészlettel az újság tartalmából. 

A főgonosz Erik Killmongert Michael B. Jordan kelti életre a filmben, aki a szerepre való felkészülésről és a forgatáson átélt élményeiről mesélt a magazinnak: "Elvitt egy elég sötét helyre. Őszintén szólva, nem tudok arról beszélni, amin keresztül mentem, hogy ráérezzek, mert szeretném megtartani magamnak. De utólag is megragadt bennem." Amellett, hogy ilyen komolyan átélte a karakterét, Jordan nagyszerűen szórakozott a munkálatok során a címszereplőt játszó Chadwick Bosemannal. "Chadwick nagyon tehetséges ember. Számos olyan fizikai momentum és akciójelenet van az egész filmben, ami komoly kihívást jelentett számunkra, de egyben ezeknél még inkább elmélyültünk a szerepeinkben."

"Nagyrészt csak feketékből áll a színészgárda és a film Afrikában játszódik, de megannyi különböző módon bárki számára univerzális lehet az egész világon," folytatta Jordan. "Tehát úgy érzem, a Fekete Párducból mindenki magával vihet valamit."

Az önálló Fekete Párduc-film 2018. február 15-én debütál a hazai mozikban Ryan Coogler rendezésében.

(forrás: Empire Magazine)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr3513525309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2017.12.28. 10:15:47

most láttam oziban az új, vagy utolsó előzetest vagy hogy hívjam.

hát félő számomra, hogy egyfajta thor 2.0 lesz, ugyan olyan királydráma, csak most nem egy másik dimenzióban, hanem egy afrikai városban, államban.
süti beállítások módosítása