Tom Hardy lerántotta a leplet a Venom logójáról

2017. december 09. - Marvel Magyarország

Még ha nem is sok, végre valami fejlemény a Venom háza tájáról.

venom-lethal-protector.jpeg

A Sony Pictures megtartotta saját panelját a São Paulo Comic-Conon, ahol a Pókember: Irány a Pókverzum lenyűgöző első kedvcsinálója mellett a Venomról is ejtettek néhány szót. A film címszereplőjét játszó Tom Hardy az atlantai forgatási helyszínről küldött egy üzenetet a közönségnek, amiben megígérte, hogy igazságot szolgáltat Venom karakterének rengeteg akcióval és csípős humorral. Állítása szerint ez egy fontos darabja lesz a Marvel univerzumnak, és megerősítette a korábbi híresztelést, miszerint a Venom: Lethal Protector című miniszéria ihlette a produkciót.

A szóban forgó képregény egy hatrészes mini, amiben Eddie Brock San Franciscoba költözik a Pókemberrel kötött fegyverszünetét követően – Hardy a videóüzenetben azt is elárulta, hogy a film helyileg szintén itt fog játszódni. San Franciscoban Venom ellen egy csapat szupererővel felruházott zsoldost bérel egy múltbeli áldozatának fia, ráadásul egyesek a szimbiótára is kifejezetten fenik a fogukat, amely öt újdonsült szimbióta születését eredményezi. (Valószínűleg ezt fogják felhasználni Carnage eredetsztorijához, aki a pletykák szerint Riz Ahmed alakításában a mozi főgonosza lehet.)

A lejjebb mellékelt tweetben pedig az a póló látható, amit a brazil esemény látogatói már be is szerezhetnek, rajta a film logójával és a "We are Venom" szlogennel, amely a képregények rajongóinak szinte biztosan ismerős.

(forrás: CBR)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr5513467905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása