Kijött egy akciódús jelenet leírása Az új mutánsokból

2017. december 09. - Marvel Magyarország

Azért megnézni még jobb lenne.

newmut_rossvar-cover.jpg

Tegnap tartotta meg saját panelját a 20th Century Fox a São Pauloban esedékes Comic-Conon, ahol a soron következő X-Men spinoff két brazil származású színésze, Alice Braga (Dr. Cecilia Reyes) és Henry Zaga (Sunspot) képviselték a produkciót Josh Boone rendezővel karöltve. A közönségnek levetítettek egy exkluzív kedvcsinálót a filmből, amit mi egyelőre nem láthatunk, ezért is hoztuk el az izgalmas képsorok magyar nyelvű leírását.

A fiatal mutánsok egy rejtett helyre bukkannak a kórházban, ahol fogságban tartják őket. Találnak egy hazugságvizsgáló gépet, és úgy vélik, szórakoztató lenne kipróbálni annak érdekében, hogy jobban megismerjék egymást. Roberto da Costa, vagyis Sunspot foglal elsőként helyet a székben. Azt állítja, hogy már számtalan lánnyal volt dolga, de a gép már jelzi is a hazugságot – valójában sosem volt senkije. Egy rövid bevágásban a képességeit látjuk működésben. A panelen az őt játszó Henry Zaga megerősítette, hogy a karakter szülőhelyén (Brazíliában) szenved balesetet mutáns erőihez köthetően, ezért küldik őt a Dr. Reyes által vezetett kórházba.

Ezután mindegyik karakter szembenéz a hazugságvizsgálóval egy-egy rövid jelenet erejéig, és a képességeikről is kapunk bevágást. Az egyik részletben például a Maisie Williams által alakított Wolfsbane morogni kezd, miközben farkassá alakul. Az egész jelenet roppant fiatalos hangulatú, a film sötétebb tónusának ellenére. Az öt főszereplő kíváncsi egymás tudására és történetére, direkt provokálják egymást, de idővel egyre otthonosabban és nagyobb biztonságban érzik magukat közösen. Lassan kezdik megérteni, hogy egymás előtt lehetnek önmaguk, nem kell titkolózniuk a múlt tragédiái ellenére.

A képsorokban Anya Taylor-Joy karaktere, Magik emelkedik ki. Szarkasztikus kijelentéseket tesz hazugságvizsgálat közben, állítása szerint azért került oda, mert 18 emberrel végzett. Egyenként. Egy pillanatra látható, ahogy elkezdi megidézni a képregényekből ismerős Soulsword kardját, támadásra készen.

Egy brazil weboldal még hozzátett ehhez néhány apró részletet Magik képességeihez köthetően: Például kiemelték, hogy a forrásanyaghoz hűen a karját fém borította az egyik akciójelenetben, ami szerintük vizuálisan olyan hatást keltett, mint Kolosszus képességei az eredeti X-Men-trilógiában.

Az új mutánsok 2018. április 12-én debütál a mozikban, valószínűleg tehát nem kell sokat várnunk egy hasonlóan akciódús második előzetesre.

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr4013464717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása