BREAKING: Többször Ember film készülhet James Franco főszereplésével

2017. november 16. - Marvel Magyarország

Izgalmas projektbe vágta a fejszéjét a stúdió.

james-franco.jpg

Többszörös Ember személyében egy újabb karakter kaphat önálló kalandot az X-Men franchise részeként, és a címszereplőt nem más, mint James Franco (aki a Pókember-trilógiában Harry Osbornt játszotta) keltheti életre. A forgatókönyvet a Wonder Woman írója, Allan Heinberg jegyzi, producerként pedig Simon Kinberg (az X-Men: Dark Phoenix) van jelen. A Deadline jelentése szerint a spinoff elképzelése nem is olyan régen született, amikor Franco és Kinberg együtt dolgozott egy közelgő mozifilmen.

Jamie Madrox, a Többszörös Ember egy mutáns, aki képes akár százszorosára is klónozni önmagát. Sokan egyetértenek abban, hogy Madrox az egyik legérdekesebb utat járta be az X-Men képregényekben, kezdve Moira MacTaggert pácienseként egy kutatóintézetben, amikor még nem tudta megfelelően uralni képességét. Később csatlakozott az X-Factor néven ismert szuperhős csapathoz, de tevékenykedett magánnyomozóként is. Madrox másolatai valójában teljesen független lények saját gondolatokkal, akik például nem egyszer próbálták meg helyettesíteni őt.

A Deadpool és a Logan egyöntetű sikere látszólag határozottan meghozta a stúdió kedvét különböző projektekhez, a szóló mutánsmozik sorát ezek mellett a Channing Tatum nevével fémjelzett Gambit erősíti tovább 2019 februárjában. Az Oscar-díjra jelölt Franco nem egyszer bizonyította karrierje során, hogy jól el tudna boldogulni a Többszörös Ember duplikánsainak szerepeiben, szóval már csak egy jó direktor és érdekes történet kéne mellé.

Potenciális rendezőjelöltről és premierdátumról egyelőre nincs hír, mindenesetre kíváncsian várjuk a további fejleményeket.

(forrás: Deadline)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr5813288717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása