Vincent D’Onofrio visszatér a Daredevil következő évadában

2017. október 25. - Marvel Magyarország

Új showrunner és egy visszatérő szereplő a fedélzeten.

kingpin_539a.jpg

Miután a Defendersben egyesítette erejét a Marvel és a Netflix közös sorozatainak négy hőse Fenegyerek, Jessica Jones, Luke Cage és Vasököl személyében, hamarosan mind megkapják a soron következő évadaikat, amely kedvenc vak igazságosztónk esetében már a harmadik lesz. Egyelőre erről a folytatásról lehet tudni a legkevesebbet (még ha a Defenders utolsó képsorai adhatnak is találgatásra okot), ám ezt végre megtörve a Deadline állt elő némi exkluzív információval, miszerint egy visszatérő szereplő mellett új showrunner veszi át az irányítást a hamarosan kezdődő forgatások során.

Minden bizonnyal sokunk hatalmas örömére Vincent D’Onofrio a Daredevil harmadik szezonjában is tiszteletét teszi Wilson Fisk/Kingpin szerepében, miután az első évadban nyújtott alakításáért Emmy-jelölést kapott, és bár a másodikban jóval kevesebb képernyőidővel, de sikerült neki szintén emlékezetes játékot produkálnia. A színész Twitter oldalán hintette el az információt, amikor banner fotóját Fiskre változtatta.

Emellett kiderült, hogy a második évadért felelős Douglas Petrie és Marco Ramirez után Erik Oleson lesz az újdonsült showrunner, aki az utóbbi időben a "The Man in the High Castle" című népszerű Amazon sorozaton dolgozott producerként és íróként, azonban a szuperhősös műfaj sem idegen számára, ugyanis több mint egy évadon keresztül ő jegyezte a The CW-n futó "Arrow" forgatókönyvét.

Oleson munkáját Drew Goddard (“Ház az erdő mélyén”), valamint Jeph Loeb (“Marvel’s Jessica Jones”, “Marvel’s Luke Cage”) és Jim Chory (“Marvel’s Jessica Jones,” “Marvel’s Luke Cage”) segítik még produceri szerepkörben. A folytatás élén természetesen Charlie Cox áll, de visszatér még Deborah Ann Woll (Karen Page), és Elden Henson (Foggy Nelson) is. Hivatalos premierdátum egyelőre nincs.

(forrás: TV Line)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr6413086014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2017.10.27. 09:58:08

phuck yeah!

a marvel mozgókép (mozi+ sorozatok) első igazi, normális motivációkkal, jellemrajzzal rendelkező ellensége, gonosza.
(a második meg a Bíborember a Jessica Jonesból és csak UTÁNA jön Loki)
süti beállítások módosítása