A Marvelnek már most vannak tervei két új Thor: Ragnarök karakterrel

2017. október 24. - Marvel Magyarország

Ez akár a One-Shot kisfilmek visszatérését is jelentheti.

taika-waititi-korg-ragnarok.jpg

A Thor franchise harmadik része habár még napvilágot sem látott de már most nagy sikert ígér a Marvel Studios számára. A filmben számtalan jól ismert visszatérő arccal találkozunk, de egyben lesznek teljesen új figurák is, melyek közül kettő állítólag nagy kedvence lesz a közönségnek. Ők egyaránt a Ragnarökbe belefűzött Planet Hulk történetszál részét képezik, és a a Marvel Studios elnöke szerint vannak ötletei velük a későbbiekre.

"Vannak terveink Korggal és Miekkel," mondta Kevin Feige egy Fandangoval folytatott beszélgetés során. "Hogy mikor és hol, azt még meglátjuk, de mi és a közönség, amely végre láthatja őket, egyaránt nem képes velük betelni." Taika Waititi rendező, aki maga kelti életre Korg karakterét a filmben, azt állítja, hogy a két karakter akár egy "Team Thorhoz" hasonló videóban is feltűnhet, vagy talán egy új One-Shot kisfilm keretében. "Beszéltünk róla, hogy csinálunk egy kis spinoffot, akár egy ilyen One-Shot filmet. Például elmennek benne vásárolni meg hasonlók."

A One-Shotok nagyobb része a Marvel Filmes Univerzum első két fázisának idején készült, és a szórakoztatás célja mellett gyakran ki is egészített egy-egy produkciót (a Vasember 3-hoz készített kisfilmből például kiderült, hogy létezik a képregényekből ismert Mandarin, aki nagyon nem örül neki, amiért visszaéltek a nevével). Feige érthető magyarázatot adott ezek (ideiglenes?) megszűnésére: "Az igazság az, hogy ugyebár nemrég évi két filmről évi háromra váltottunk, és ugyan ez teljes mértékben megfelel számunkra, viszont nem sok időt hagy olyan dolgokra, mint a One-Shotok."

Az elnök egyébként maga is nagyon szerette a már említett "Team Thor" videókat, amiket személyesen Waititi vezetésével forgattak le, ezért lát rá esélyt, hogy a későbbiekben szintén készüljön hasonló. Ami Korg és Miek karaktereit illeti, november 1-jétől találkozunk velük a Thor: Ragnarökben, ahol végre számunkra is kiderül, hogy mennyire szerethető vagy élvezetes (és saját spinoffra érdemes-e) ez a páros.

(forrás: Fandango)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr7313066894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása