Venom: Ebből a képregényből meríthet inspirációt a Sony Pictures filmje

2017. október 18. - Marvel Magyarország

Közkedvelt történetből meríthetnek inspirációt.

venom-lethal-protector.jpeg

A forgatás kezdetét megelőző héten az Omega Underground állt elő néhány nagyon érdekes részlettel a Sony Pictures első Marvel spinoff mozijával kapcsolatban, egész pontosan lenne egy sejtésük arról, hogy melyik képregényt fogja feldolgozni az önálló Venom kaland. Ha hihetünk az információknak (bár hamarosan mi is alátámasztjuk, mi minden áll mellette), akkor a Tom Hardy főszereplésével érkező film az antihős legelső szóló sorozatából, az 1993-ban Venom: Lethal Protector címen futott hatrészes képregényből fog meríteni.

A Lethal Protector története szerint Venom egyezséget köt Pókemberrel, hogy amennyiben nem követ el bűncselekményt, békében hagyják egymást. Eddie Brock tartva a szavát, New Yorkból San Franciscoba költözik, ahol hajléktalan kaliforniaiak gondját viseli. Nemsokkal ezután Venom egyik korábbi áldozatának apja egy csapat szupererővel felruházott zsoldost bérel ellene, hogy bosszút álljon, ezt látva pedig Pókember is San Franciscoba utazik, ahol aztán Venom oldalán találja magát öt szimbiótát hordozó ember ellen.

Már régóta pletykálják, hogy Carnage lehet a film főellensége, ezek szerint viszont nem kizárt, hogy több szimbiótát is látunk majd mellette. Esélyes erre például Michelle Williams karaktere, Anne Weying, aki Brock ex-felesége és a képregényes She-Venom. A jelentés hitelességét bizonyíthatja, hogy a forgatás egy ideig San Franciscoban fog zajlani, és állítólag több zsoldos szerepre is kerestek színészeket az elmúlt hónapokban.  Érdekességképp megjegyeznénk, a Lethal Protectorból ismert zsoldoscsapat, a The Jury páncélzata ellopott Stark terveken alapul a forrásanyagban, amely egy apró, ám okos összeköttetés lehetne a Marvel Filmes Univerzummal (már amennyiben végül ott játszódik a Venom).

Az október 23-án startoló forgatással együtt bizonyára érkezik valamilyen hivatalos bejelentés, akár a pontos színészgárdát illetően. A munkálatok jövő februárban érnek véget a jelenlegi tervek szerint, a produkció bemutatóját pedig 2018. október 5-re tűzte ki a stúdió.

(forrás: CBR)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr313016390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2017.10.19. 13:40:39

ez egy jó kis képregény, még jó is lehetne!
süti beállítások módosítása