Pókember egész Kínát behálózza a premier kapcsán debütált zseniális posztereken

2017. szeptember 02. - Marvel Magyarország

Ezeket kötelezően látnotok kell.

pokember-hazateres-kinai-premier-2.jpg

A Marvel Studios és a Sony Pictures együttműködésének első gyümölcse, a Pókember: Hazatérés júliusban hálózta be a mozikat világszerte, egy-két kivétellel. Japánban néhány héttel ezelőtt debütált a film, napokon belül pedig végre a kínai rajongók is élvezhetik a legújabb falmászó kalandot. Ám mielőtt bemutatnák a világ egyik legnagyobb piacán, több tucat elképesztően kreatív plakát látott napvilágot, melyeken a címszereplő Kína minden nevezetességénél megfordul, pandákkal lazul és még lovagol is. Kattintsatok a képre a teljes galériáért!

Habár ezekről nem tudni pontosan, hogy a Sony által kiadott anyagok vagy csupán egy lelkes rajongó munkái lennének, de ettől függetlenül kötelező végigpörgetni mindenkinek, aki szeretne egy jót mosolyogni. Ami viszont teljes mértékben hivatalos, az a soron következő kínai plakát, ami egy sokkalta darkosabb oldaláról közelíti meg a produkciót, szemben a korábbi tartalmakkal. Akik látták a Hazatérést, azok tudják, hogy melyik kulcsjelenet ihlette ezt a nagyszerű darabot:

spider-man-homecoming-chinese-poster.jpg

Jelenleg a Pókember: Hazatérés 738,5 millió dollárt tudhat magáénak globálisan, de talán még a 800 milliós végösszeg sem túl vad elképzelés, ha kezdetét veszi Kínában a pályafutása. Tavaly az Amerika Kapitány: Polgárháború további 180 millió, A galaxis őrzői vol. 2 idén pedig több mint 100 millió dollárt hozott a kínai piacon, de jó pár másik példát is felhozhatnánk még, hisz a Marvel Filmes Univerzum darabjai mindig jól teljesítettek a keleti országban – ezek alapján remélhető, hogy az így is sikernek elkönyvelhető Hazatérés át tud lépni egy újabb jelentős mérföldkövet. 

(forrás: CBR)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr8412798102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása