A Deadpool 2. az X-Men-franchise ikonikus helyszínén forog

2017. június 17. - Marvel Magyarország

Ryan Reynolds az első képet is megosztotta a folytatásból!

affiche-deadpool-france-film-marvel-fox-2016-fokep.jpg

Deadpool visszatér Xavier professzor Tehetséggondozó Iskolájába. A jelentés a CTV News-tól származik Vancouverből, ahol a film jelenleg is forog, a címszereplőt alakító Ryan Reynolds pedig maga is megerősítette az információt a folytatás első fotójával. A kanadai Victoriában található Hatley kastély az X-Men 2-ben, az X-Men: Az ellenállás végében és tavaly a nagyszájú zsoldos első filmjében is egyaránt az ikonikus helyszínként szolgált.

A Deadpoolban akkor találkoztunk az iskolával, amikor Ryan Reynolds karaktere Negaszonikus Tini Torpedó (Brianna Hildebrand) és Kolosszus (Stefan Kapičić) segítségét kérte az Ajax-szal (Ed Skrein) szembeni végső összecsapáshoz.

Az X-Mansion az X-Menek hagyományos otthoni bázisaként működik, miközben egy iskola olyan fiatal mutánsok számára, akik szeretnék uralni képességeiket. Victoria a New York-i Westchesterként szolgál a produkcióban, elvégre ott található a létesítmény a Marvel univerzumában. Az X-Mansion hírhedt arról, hogy igen gyakran megsemmisítik és építik ujjá különböző támadások következtében. Remélhetőleg a Deadpool 2-ben épségben megússza.

Ryan Reynolds természetesen visszatér Deadpool bőrében, de vele együtt érkezik a már említett Brianna Hildebrand és Stefan Kapičić párosa, T.J. Miller (Weasel), Morena Baccarin (Vanessa), Karan Soni (Dopinder), valamint Leslie Uggams (Blind Al). Újoncként csatlakozott a stábhoz Josh Brolin, mint Cable, illetve Zazie Beetz, mint Domino. Jack Kesy egy meg nem erősített ellenség szerepében tűnik majd fel, aki a feltételezések szerint Tom Cassidy lehet, míg Shioli Kutsuna színésznő egy szintén ismeretlen, azonban kulcsszerepben erősíti a színészgárdát.

(forrás: CTV News)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr8212602703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása