Rozsomák vadállatias oldalát helyezi előtérbe egy különleges antológiasorozat

2020. augusztus 27. - Marvel Magyarország

A stílusos megjelenésű sorozat első száma hamarosan a polcokra kerül.

wolvblkwhbl2020001c008.jpg

Wolverine: Black, White & Blood néven a Marvel Comics bejelentette legújabb, idén novemberben induló képregénysorozatát, ami egyedi, kizárólag fekete, fehér és (vér)vörös színeket használó stílusával sokak figyelmét felkeltette.

Az új sorozat egy különálló antológiaszéria lesz, ami Rozsomák hosszú életének eddig el nem mesélt történeteivel foglalkozik majd. Az első szám mindjárt három rövid sztorit tartalmaz: egy az X-Fegyver programmal foglalkozót Gerry Duggan írótól és Adam Kubert rajzolótól; egy Rozsomák és Nick Fury köré épülő, a Lánchídon kaszabolós kémes történetet Matthew Rosenberg írásában, illetve Joshua Cassara képeivel; és egy harmadikat, amely a Grant Morrison-féle New X-Men időszakban játszódik majd. Utóbbit Declan Shalvey írja és rajzolja.

A jövőbeli számok alkotóinak listáján többek között Vita Ayala, Chris Claremont, Saladin Ahmed, Donny Cates, Ed Brisson, Kelly Thompson, Greg Land, Salvador Larroca, Kev Walker, Chris Bachalo és Leonard Kirk neve is szerepel, szóval el lehet mondani, hogy a kiadó legnagyobb tehetségeit terelték össze az antológiához. A sorozat képi világa egyébként a DC Harley Quinn: Black + White + Red sorozatához hasonlítható, ahol a fekete-fehér képeken szintén egyetlen másik szín szerepel, azonban míg az csak digitálisan érhető el, addig a Rozsomákkal főszerepben érkező magazin fizikai formában is kiadásra kerül.

„Nem tudom eléggé kihangsúlyozni, hogy milyen izgalmas ezeket az oldalakat olvasni egy ilyen elmondhatatlanul tehetséges csapattól, amilyen ehhez a kiadáshoz összeállt” – nyilatkozta Mark Basso, a sorozat szerkesztője. „Ez egy elég közhelyes kijelentés, de ehhez foghatót még tényleg senki nem látott a Marvel Comics-nál. És ez még csak az első szám töredéke.”

„Ez a karrierem eddigi csúcspontja” – mondta Declan Shalvey. „Írtam én már Old Man Logant, rajzoltam a Return of Wolverine-t, de az, hogy megírhatom és rajzolhatom a karaktert egy komor, lecsupaszított történetben, igazi ékkő számomra a gyűjteményben. Ráadásul az, hogy fekete-fehérben ábrázolhatom a művemet némi vörössel, érdekes történetmesélési lehetőségeket nyit meg. Esélyem nyílik kezelésbe venni, és egy meghatározóbb módon ábrázolni az abszolút kedvenc karakteremet.”

(forrás: IGN, Marvel.com)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr4616178604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2020.08.28. 08:35:19

"én vagyok a legjobb abban amit csinálok, csak az nem túl szép dolog"
.
Ennyi. ez a mondat amit chris claremont kitalált, amit rozsi unásig ismételgetett, és mindneki be volt szarva tőle.
mióta elkezdték ezt megmutatni, kitalálni, hogy mit is jelent azóta egyre kevésbé veszélyes, kemény a figura.

Intelligensmosópor-jogi aktivista 2020.08.29. 15:30:09

Visszakívánom az időt amikor még halott volt.

Intelligensmosópor-jogi aktivista 2020.08.31. 12:34:19

@doggfather: Ja. És addig se voltunk Rozsi nélkül (volt AU-ból vén Rozsomák, meg ott volt Rozsomák fia, AU másik fia, klónja, meg a klón klónja... sőt még egy igazi rozsomák is).
süti beállítások módosítása