Christian Bale immár biztosan gonoszt fog alakítani a negyedik Thor-filmben

2020. március 06. - Marvel Magyarország

Fontos részlet kapott végre megerősítést.

bale-thor-2000.jpg

Mint derült égből villámcsapás jött az a hónapokkal ezelőtti pletyka, miszerint az egykori Sötét Lovag, Christian Bale szintén csatlakozhat a Thor: Love and Thunder színészgárdájához. Habár a Marvel részéről akkor még nem érkezett megerősítés, a hír sokak fantáziáját megmozgatta azzal kapcsolatban, hogy mégis milyen szerepet, hőst vagy inkább gonoszt nézhettek ki az Oscar-díjas színész számára.

Egész pontosan továbbra sem tudni, kit láthatunk majd Bale alakításában, azonban immár biztos: Christopher Nolan Batman-trilógiája után ismét képregényfilmben fog szerepelni, méghozzá gonoszként. Az információ egyenesen a Ragnarökben bemutatkozott Valkűrt megformáló Tessa Thompsontól ered, aki a negyedik Thor-filmben ezúttal mint Asgard uralkodója kap szerepet a történetben. A színésznő egy interjúban megerősítette, hogy olvasta az Oscar-győzelmét ünneplő Taika Waititi forgatókönyvét, és szerinte az új szereplők táborát erősítő Christian Bale fantasztikus lesz a film antagonistájaként.

A sötét lovag – Felemelkedés bemutatása óta a színész többször is hangoztatta, hogy nem kíván további szuperhősfilmekben szerepelni, tehát mindenképp nyomós okból érdeklődhet egy Marvel-franchise negyedik része iránt. Egyelőre nem tudjuk, hogy ez a karakterében, az író-rendező személyében vagy esetleg mindkettőben keresendő, mindazonáltal a legújabb jelentések alapján Bale egy intergalaktikus ellenséget fog életre kelteni a Love and Thunderben.

A negyedik Thor-filmről egyelőre annyit tudni, hogy a Natalie Portman által alakított Jane Foster hosszú kihagyás után visszatér a Marvel Moziverzumba, méghozzá a női Thorként, maga a film pedig Taika Waititi elmondása szerint "nagyobb, hangosabb és bombasztikusabb" lesz az elődjénél. A Thor: Love and Thunder 2021. november 5-én debütál az amerikai mozikban.

(forrás: Entertainment Tonight)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr1715508082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása