A Deadpool írópárosa biztatóan beszélt a jövőről a Marvel Moziverzumban

2019. október 15. - Marvel Magyarország

Biztosan megmarad a felnőtteknek szóló besorolás.

deadpool-deadpool-top.jpg

Egy teljes évtizedbe telt, míg a Deadpool-franchise forgatókönyvét is jegyző Rhett Reese és Paul Wernick visszatérhetett a Zombieland világába az ezen a héten mozikba kerülő folytatás kapcsán, de előreláthatóan ennyit biztosan nem kell várni a nagyszájú zsoldos következő kalandjára. A páros olyannyira fontos szerepet töltött be a karakter eddigi élőszereplős pályafutásában, hogy még a forgatási munkálatokon is jelen voltak kreatívokként, és nagyon úgy néz ki, a továbbiakból sem fognak kimaradni.

„Mindig kapcsolatban vagyunk Ryannel [Reynolds]” – magyarázta Wernick a Zombieland - A második lövés népszerűsítésekor az Entertainment Weeklynek adott nyilatkozatában. „Számottevő közös projektünk van a Deadpool-univerzum mellett is. Ami a jövőt illeti, az igazság az, hogy még mindannyian próbáljuk kitalálni. A Marvel megígérte, hogy továbbra is eljátszhatunk az R-besorolással, és reményeink szerint arra is rábólintanak, hogy elmerüljünk kicsit a Marvel Moziverzum nyújtotta potenciálban. Egyetértünk abban, hogy egy nagyszerű ötlettel kell előállni, és azt hiszem, amint megállapodunk ezt a nagyszerű ötletet tekintve, onnantól nincsen megállás. Ryan borzasztóan elfoglalt, nekünk is rengeteg projektünk áll sorban, de akivel fekszünk és kelünk, az egyértelműen Deadpool.”

Mióta a Disney felvásárolta a Foxot, mindenkiben felmerült a kérdés, hogy a szabadszájú Deadpool vajon miként fog összeférni a stúdió felfogásával. Láthatóan nincs oka a rajongótábornak különösebb aggodalomra, hiszen egyre és egyre több helyről kap megerősítést, miszerint a Reynolds által megformált antihős esetében mindössze azt próbálják kiküszöbölni, hogy hogyan vezessék be és mozgassák a karaktert a családbarát Marvel Moziverzumban, miközben a saját kalandjai megmaradnának a jól megszokott és nélkülözhetetlen vérgőzős, káromkodós mivoltukban. Valószínűleg azzal mindenki együtt tudna élni, ha Deadpoolt a szigorúan R-kategóriás filmjei mellett a Bosszúállók világában már némileg visszafogottabb magatartással ábrázolnák, ami kimeríthetetlen poénforrás lehetne a negyedik falat jellemzően áttörő figura számára.

A beszélgetések gyaníthatóan jó ütemben haladnak, hiszen Reynolds éppen a minap osztott meg egy képet a közösségi média oldalain, méghozzá a Marvel stúdiónál tett látogatásáról. Természetesen semmilyen konkrétumot nem fűzött a tőle megszokott poénos hangvétel mellé, de abban mindenesetre biztosak lehetünk, hogy nagyon érdekes dolgok hangozhattak el Deadpool karakterét illetően. Viszont ameddig a részletekre várunk, addig ott lesz a Michael Bay rendezte és Ryan Reynolds főszereplésével készült Six Underground december 13-tól a Netflixen, amelyet szintén a Deadpool 1-2. írópárosa körmölt.

(forrás: EW)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr5215223534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása