Becslések szerint rekordösszeggel nyithat a Venom

2018. augusztus 17. - Marvel Magyarország

Jelenleg elég erős kezdést jósolnak neki.

venom_film_fokep_02.jpg

Hamarosan megérkezik a mozikba a Sony Pictures legújabb marveles alkotása, a Venom, amely a Box Office Pro újonnan frissült korai becslései szerint pénzügyi rekordokat dönthet októberben. Habár ezelőtt egy nem túl erős 30 és 50 millió dollár közé jósoltak, mostanra jóval biztatóbban úgy áll a helyzet, hogy az amerikai nyitóhétvégéjén akár 55-85 millió között hozhat a stúdió kasszájára.

A jelentés szerint minden esélye megvan rá a filmnek, hogy megdöntse az eddigi rekordtartó "Gravitáció" 55,8 millió dolláros első hétvégéjét az ősz második hónapjában, ugyanis az utóbbi időben 91 százalékos pozitív érdeklődést generál a Tom Hardy nevével fémjelzett produkció. Ez bizonyára nem kis részt az eredetileg a San Diego Comic-Conon, majd az elmúlt hetekben a nagyérdemű előtt is publikált végső előzetesnek köszönhető, amiben a régebbi kedvcsinálókhoz képest már nem fogták vissza a címszereplőt teljes valójában.

A Venom sikerét nagyban befolyásolhatja a továbbra is tisztázatlan korhatár-besorolás kérdése, elvégre jelenlegi népszerűsége főként annak számlájára írható fel, hogy az ízelítők egy sötétebb, a karakterhez illő erőszakos vonalat képviseltek a Loganhez és a Deadpoolhoz hasonlóan. Ezzel szemben nemrég olyan hírek röppentek fel, miszerint a stúdió nem akar átesni a PG-13 besorolás határán egy későbbi Pókemberrel való találkozás reményében, aki mint tudjuk, történetesen családbarát figura.

Hogy végül Ruben Fleischer rendezése mennyire szól felnőtteknek vagy épp lett lebutítva a szélesebb közönség számára, az a premier közeledtével kiderülhet a külföldi sajtó kritikáiból, és ennek fényében az aktuálisan becsült bevételi adatok még bármelyik irányba elbillenhetnek, amikor október elején debütál a Venom.

(forrás: Box Office Pro, ComicBook)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr9014186745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása