Bővített változatot is kapunk a Deadpool 2-ből

2018. május 22. - Marvel Magyarország

Számos új poénra és nem látott jelenetre számíthatunk a kiadásban.

dp2-kritika-2-fokep-update.jpg

Figyelem! Az alábbi cikk SPOILEREKET tartalmaz a Deadpool 2. cselekményére vonatkozóan! Csakis saját felelősségre olvasd tovább!

A maga kevesebb mint kétórás játékidejével a Deadpool 2. ugyan valamivel hosszabb az elődjénél, de még így is a zsáner legrövidebb filmjeinek sorát erősíti. Aki a vetítés befejeztekor úgy érezte, még szívesen ülne tovább a teremben és élvezné a nagyszájú zsoldos második eljövetelét, az kiváltképp örülni fog David Leitch rendező nyilatkozatának, miszerint Ryan Reynolds, valamint Rhett Reese és Paul Wernick írópáros segítségével jelenleg is dolgoznak a bővített kiadás összeállításán.

Persze azt ne várja senki, hogy legalább egy órával megtoldják a mozikba küldött verziót - a direktor elmondása szerint körülbelül 15 perc új anyagra számíthatunk, hiszen a forgatás befejeztével ő egy 2 óra és 12 perc hosszú vágást állított össze, ezt fogják tökéletesíteni a DVD/BD kiadásra. Ahol van rá lehetőség, megpróbálnak más poénokat beilleszteni az elhangzottak helyére, elvégre mint kiderült, a forgatókönyv írásakor néhány egysorosra akár tíz alternatíva is született, amelyekből több variációt rögzítve a tesztvetítéseken fel tudták mérni a közönség reakcióját.

Az alternatív beszólások keresése mellett olyan eddig nem látott képkockákra számíthatunk, mint egy montázs, ahogy a címszereplő Vanessa halálától sújtva a lehető legbetegebb módokon próbál véget vetni az életének, egy bónusz jelenet az X-Men kastélyban Kolosszussal, és még többet megnézhetünk majd Zazie Beetz alakította Dominoból, aki sokak számára a film egyik legnépszerűbb karaktere lett.

A Deadpool 2. valamikor az ősz folyamán jelenik meg korongokon, addig pedig bizakodjunk, hogy hozzánk is eljut a tervezett bővített kiadás.

(forrás: CinemaBlend) 

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr3713993364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása