Ezt jelenti a Bosszúállók: Végtelen háború egyik legutolsó jelenete

2018. május 04. - Marvel Magyarország

Ezzel egy népszerű rajongói elmélet is megerősítést nyert.

infinity_war_253_update.jpg

Figyelem! Az alábbi cikk SPOILEREKET tartalmaz a Végtelen háború cselekményére vonatkozóan! Csakis saját felelősségre olvasd tovább!

A Bosszúállók: Végtelen háború utolsó képkockái számos nézőben hagytak kérdéseket maguk után, különösen az ominózus csettintést követő, kissé földöntúli jelenet, amelyben Thanos a fiatal Gamorával vált néhány szót egy ismeretlen helyszínen. A narancssárgás környezetben a lány azt kérdezi az Őrült Titántól, mit áldozott fel a célja eléréséhez, aki csupán annyit felel erre, hogy mindent. Egy rajongói elmélet szerint mindez a Lélek kőben játszódott le, ezt erősítette most meg Joe Russo társrendező: "A narancsos színezettel akartuk jelezni, hogy a Lélek kőben vagyunk, Thanos a csettintés erejének hatására kerül be oda. Ez egy testen túli élmény számára, ahol aztán Gamora fiatal verziójával beszélget."

A többi Végtelen kővel ellentétben a Lélek kő egy zsebdimenziót rejt magában, amit 1977-ben vezettek be a képregényekben, és már rengeteg hős megjárta. Az iowai gimnázium tanulói, akiknek lehetősége nyílt beszélgetni a rendezővel, rákérdeztek, hogy tehát ez egyet jelent-e azzal, hogy Gamora továbbra is életben van valahol a Lélek kőben.

"Ami azt illeti, igen. Ez egy kísérlet volt a részünkről, mert sem a kétdimenziós szerepeket, sem a háromdimenziós gonoszakat nem szeretjük. Minden gonosztevő egy hős a saját történetében, és amennyire őrült, elmebeteg és brutális karakter Thanos, egyben annyira összetett is, ha meglátjátok a másik oldalát. Ő is aggódik bizonyos dolgokért, és közel sem egyszerű ilyen áron véghez vinnie a tervét. Ahogy a végén is említi, mindent feláldozott - az egyedüli dolgot, amit szeretett, Gamorát. Ezért kaptak még egy közös jelenetet a film végén. Szerettük volna nyilvánvalóvá tenni a közönség előtt, hogy attól függetlenül, hogy egy szörnyeteg, Thanosnak is vannak valódi érzelmei."

Ezek szerint Gamorával is jó eséllyel találkozunk az egy év múlva érkező negyedik Bosszúállókban. A nagy kérdés csak az, hogy létezik-e bármilyen mód neki és a többi hősnek visszatérni a valóságba (már amennyiben a csettintés után elporladtak is a Lélek Kőbe kerültek), és ha igen, ez mekkora áldozattal fog járni a megmaradtak részéről.

(forrás: Screen Rant)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr6113890950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása