[NYCC 2017] Decemberben startol el A S.H.I.E.L.D. ügynökei 5. évada

2017. október 07. - Marvel Magyarország

Összeszedtünk mindent, ami újonnan kiderült róla.

agentsofshield-poster-fokep.jpg

Jelenleg is zajlik a New York Comic-Con, ahol a Marvel Television elnöke, Jeph Loeb, valamint A S.H.I.E.L.D. ügynökei főszereplői Clark Gregg, Chloe Bennet, Ming-Na Wen, Elizabeth Henstridge, Iain De Caestecker, Henry Simmons és Natalia Cordova-Buckley személyében tiszteletüket tették, hogy megosszanak a rajongókkal néhány információt a soron következő ötödik évadról. Idáig bizonytalan volt a premierdátum, ám az előadáson bejelentették: December 1-én kétórás premierrel térnek vissza kedvenc ügynökeink, vagyis a hosszú várakozásért cserébe rögtön az első két epizód látható lesz.

Amit biztosan tudunk a folytatásról, az a negyedik évad végén megszellőztetett űrbéli irány, Ming-Na Wennek hála pedig egy jól ismert idegen faj felbukkanása is megerősítést nyert: "Foglalkozunk a Kreevel az ötödik évadban. Komolyan rávilágítunk, hogy mennyire erősek és mennyire kékek. Ez az egyik elem, de vannak más űrlényeink is." A Kree a Marvel univerzum egyik legerősebb idegen népe, akiknek jutott már szerep korábban a sorozat folyamán, de emellett kivették a részüket A galaxis őrzőiből és a Kree-Skrull háborút feldolgozó, 2019-re kitűzött Marvel Kapitány filmben is fontos szerep juthat nekik.

"Meglepődnék, ha nem térne vissza egy bizonyos ponton," mondta Clark Gregg a Gabriel Luna által alakított Robbie Reyes kapcsán. "Az idén kezdődő történet egyelőre kizárja Szellemlovas megjelenését, de a rajongók és a stáb is egyaránt imádta őt, mindazt, amit a sorozatban véghez vittünk vele. Úgy éreztük, ez az a Szellemlovas, amire a világnak szüksége van."

A harmadik szezonban kiírták Adrianne Palicki és Nick Blood párosát a műsorból egy végül el nem készült spinoff sorozat miatt. Blood az ötödik évadban visszatér Lance Hunter szerepében, de egyelőre további információt nem adtak tudtunkra ezzel kapcsolatban.

Gregg rendezői debütálására is ebben az évadban kerül sor; a hatodik epizódot rakta össze nekünk, amibe nagyon vagány akciókat ígér. "Nyilvánvalóan jobban ismeri ezeket a karaktereket bármely másik rendezőnél, akit kaphatunk," tette hozzá Chloe Bennet. "Olyan humort hozott, amire még én sem számítottam."

Natalia Cordova-Buckley karaktere, Elena "Yo-Yo" Rodriguez a harmadik évadtól visszatérő szereplő a szériában, ám az új etapban állandósult jelenléte lesz, mint azt a producerek az elmúlt napokban megerősítették: "Natalia egy erőmű a munkájában és a mindennapi életében egyaránt, természetes kisugárzását és humorát összeolvasztotta egyik kedvenc karakterünkkel. Azóta a S.H.I.E.L.D. család tagja, hogy első napján megérkezett a forgatásra, szóval nagy örömmel jelentjük be, mostantól hivatalosan is S.H.I.E.L.D. csapattag." 

A NYCC panelen résztvevő szerencsések láthattak húsz percet az ötödik évad premierjéből, és a közösségi médiában olvasható reakciók abszolút pozitívak; a korábbiaknál jóval sötétebb és véresebb történetet ígérnek a beszámolók, Macktől (Henry Simmons) pedig egy találó idézetet is kiemeltek az epizódból: "Űr. Hát persze. Ehhez még nem volt szerencsénk." December 1-től tehát az ABC műsorán! 

(forrás: Screen Rant)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr3012937667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása