Bejelentették a Marvel's Moon Girl and Devil Dinosaur rajzfilmsorozat szereplőgárdáját

2021. február 25. - Marvel Magyarország

A Marvel Moziverzum több ismert színésze is hallható lesz a produkcióban.

158502_00025.jpg

A Marvel Animation és a Cinema Gypsy Productions koprodukciójaként megvalósuló Marvel's Moon Girl and Devil Dinosaurt a tavalyelőtti D23 expón jelentették be a készítők, ám azóta nem sok új információt hallhattunk a show háza tájáról. Most viszont úgy tűnik, végre sikerült megtalálni a főszereplők eredeti hangjait, köztük olyan nagynevű veteránokat, akik számára nem ismeretlen a Bosszúállók világa.

A Marvel 2016 és 2019 közt futó azonos című képregényén alapuló sorozat főhőse a 13 éves szuperzseni, Lunella Lafayette és az ő 10 tonnás T.rex jóbarátja, Devil Dinosaur, akit a fiatal lány egy időörvény során a prehisztorikus korból a mai New Yorkba hoz át véletlenül. A szokatlan páros ezt követően egyesíti erejét és közösen felveszik a harcot a Lower East Side-ra leselkedő veszélyekkel.

Moon Girlt, azaz Lunella Lafayette-et Diamond White színész-énekesnő szólaltatja majd meg, akit többek között a Gazdagok és szépek, az Empire és a Dear White People sorozatokban csíphettünk el, szinkronszerepei közé pedig olyan produkciók tartoznak, mint Az Oroszlán őrség vagy a Phineas és Ferb.

A hősnő nagymamáját, Mimit a Golden Globe- és Emmy-díjas Alfre Woodard formálja meg, akit korábban a Luke Cage egyik főgonoszaként láthattunk, illetve az Amerika Kapitány: Polgárháborúban is jutott neki egy kisebb cameo. Sasheer Zamata (Túl szexi lány) és Jermaine Fowler (Amerikába jöttem 2.) Moon Girl szüleit, míg Gary Anthony Williams (Tini Nindzsa Teknőcök 2. – Elő az árnyékból) a nagypapáját kelti majd életre. Libe Barer (Kolónia) Lunella legjobb barátnőjének és menedzserének, Casey-nek kölcsönzi a hangját, a szinkronlegenda Fred Tatasciore (Bosszúállók újra együtt) pedig magát Devil Dinosaurt szólaltatja meg.   

Az Oscar-jelölt Laurence Fishburne, aki a show executive producere is egyben, szintén kiemelt szerepet játszik majd. Alfre Woodardhoz hasonlóan neki sem ez lesz az első Marvel-karaktere, hiszen A Hangya és a Darázsban ő alakította Dr. Bill Fostert, más néven Góliátot. Ezúttal a Túlontúli, a kiadó egyik legnagyobb hatalmú teremtményének bőrébe bújhat, aki többek között a híres Titkos háborúért is felelős volt a képregények lapjain.

A Marvel's Moon Girl and Devil Dinosaur 2022-ben startol a Disney Channel műsorán.

moon_girl_and_devil_dinosaur_cast.jpg

Ha tetszett a cikk, további híreinkért kövess minket a Facebookon!

(forrás: Marvel, ScreenRant)

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr4616427740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása