Kiderülhetett, kivel csap össze Miles Morales a Pókember: Irány a Pókverzum folytatásában

2021. február 18. - Marvel Magyarország

Ha hihetünk az infónak, akkor ez nem egy ismertebb ellenlábas lesz.

spider-man-into-the-spider-verse-movie.jpg

A napokban felröppent egy új pletyka, ami tudni véli az Irány a Pókverzum aktívan készülő második részének főgonoszát. Ez a karakter nem más lehet, mint Spot, aki a képregényekben nemcsak Pókember, hanem Daredevil ellenfele is, szóval kis szerencsével a vak igazságosztó is felbukkanhatna a filmben, ha már az első rész is utalt rá.

Spot polgári neve Jonathan Ohnn, aki egy laboratóriumi baleset következtében tett szert különleges képességre: manipulálni tud különféle interdimenzionális portálokat a testén keletkező kvázi lyukakkal. Ez a képesség nagy fölényhez juttatja a harcokban, hiszen minden irányból támadhat, vagy átviheti a testrészeit máshová, hogy így legyen hatékonyabb. A füzetekben gyakran úgy téríti el az ellene érkező támadásokat, hogy azok visszairányuljanak a támadóra.

Természetesen ez az információ még nem megerősített, ugyanakkor a karakter izgalmas választás lehet. Nem csupán a portálmanipulációs képessége miatt, ami ezzel a különleges látványvilágú animációval szemkápráztató összecsapásokat eredményezhetne, hanem azért is, mert eddig mindössze füzetekben és rajzfilmekben találkozhattunk a figurával. Mindemellett a képregényekben szoros kapcsolatban áll Wilson Fiskkel, aki a film első részében kialakult konfliktus hátterében állt.

A folytatás egyéb részletei egyelőre elég homályosak, nem sokat tudni az izgalmasnak ígérkező projektről. A film egyik rendezője, Chris Miller szerint „van jó pár karakter, aki felbukkanhat majd, és nem akarok túl sokat elárulni, mert elég széles palettán mozognak ezek a Pókember-univerzumokból bekerülő szereplők. Nagy móka kiválogatni olyanokat, akiket még nem igazán láthattunk korábban, vagy akikkel érdekes témákat lehet boncolgatni.” Ezenkívül azt is elárulta egy tweetben, hogy olyan „forradalmi animációs technológiákon dolgoznak, amik már ebben a stádiumban is elképesztőek”, és szerinte „a másodikhoz képest az első rész ósdinak fog hatni.”

Valószínűsíthető, hogy a folytatásban nagyobb szerepet játszik majd Miguel O’Hara, azaz Pókember 2099, akit Oscaar Isaac (magyarul Welker Gábor) szólaltatott meg az első rész stáblista utáni jelenetében. Emellett Phil Lord korábban elmondta, hogy a japán Pókember is felbukkan majd az azóta kisebb kultuszt kiépítő 1978-as élőszereplős sorozatból.

A Pókember: Irány a Pókverzum 2. 2022. október 7-én fut be az amerikai mozikba.

pokember-spot.jpg

Pókember Spot ellen

Ha tetszett a cikk, további hírekért kövess minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr916426848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása