Don Cheadle ismét Hadigép páncéljába bújik A Sólyom és a Tél Katonájában

2021. február 08. - Marvel Magyarország

A színész interjújában a készülő Armor Wars széria is szóba került.

iron-man-3-james-rhodes-as-iron-patriot-.jpg

Don Cheadle a BroBible podcast vendégeként exkluzív interjúban beszélt karaktere jövőjével kapcsolatban. Az egyik legérdekesebb fejlemény, hogy Hadigép A Sólyom és a Tél Katonájában is tiszteletét teszi majd. A karakter megjelenéséről eddig nem volt semmilyen információ, de a sorozat eddig megismert koncepciójához tökéletesen illik a felbukkanása. A Rhodes-t alakító színész nyilatkozata alapján arra is lehet következtetni, hogy szorosabb kapcsolat is elképzelhető a márciusi sorozat és a Hadigép főszereplésével készülő Armor Wars között.

"Ez is a szórakoztató része az MCU-ban való szereplésnek, hogy mind feltűnhetünk egymás történeteiben. Így van egy olyan platformok közötti lehetőségünk is, hogy az egyes karakterek sztoriszálai a filmekben is visszaköszönjenek. Aztán ezekből a sztorikból meg új történeket keletkezhetnek a sorozatokban." – kezdte a színész.

"Tényleg nagyon szórakoztató, meg érdekes, és ahogy az sejthető, teljes mértékben nyitott végű is – bárhová elkanyaríthatjuk a sztorit. Nagyszerű, már alig várom, hogy egy szobában legyünk az írókkal, és kitaláljuk, hogy miként kapcsolják ezek a szálak az Armor Wars-t az MCU-hoz. Mert Rhodey feltűnik majd A Sólyom és a Tél Katonájában. Úgyhogy sok lehetőségünk van." - lelkendezett Cheadle.

Az Armor Wars-ról annyit árult el a színész, hogy márciusban kezdik el írni a forgatókönyvet, így egy darabig még várnunk kell a Vasember páncéljaival és páncéljaiért vívott háborút középpontba helyező sorozatra. Bár a sztoriról még nem sokat tudni, Cheadle azért pár apró morzsát elhintett azzal kapcsolatban, hogy mire lehet számítani:

"Egészen biztos vagyok abban, hogy Tony Stark halálának fontos szerepe lesz a sorozatban. Ahogy elkezdtük újra felépíteni Rhodey-t – ugye már a Végjátékban is járt, újra mobilis volt –, úgy gondolom a technológia további fejlesztésével újabb innovációk kerülnek a páncélba, és úgy gondolom, új magaslatokba kerülhetünk, és mélyebben bemutathatjuk Rhodey fejlődését."  

Az éjszakai Super Bowl reklámszünetében pedig megjelent az MCU következő Disney+ sorozatának, a március 19-én érkező A Sólyom és a Tél Katonájának új előzetese is:

Ha tetszett a cikk, további híreinkért kövess minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr8516419932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2021.02.09. 10:49:35

Nagyon jó hír!

Imádom a csávót egyébként is, ahogy Hadigépet is!
süti beállítások módosítása