Matt Damon is csatlakozott a Thor: Love and Thunder szereplőgárdájához

2021. január 20. - Marvel Magyarország

Azt egyelőre még nem tudni, hogy a színész melyik karakter bőrébe bújik.

matt-damon.jpg

Matt Damon is csatlakozott az ismét Taika Waititi rendezésében készülő új Thor film szereplőgárdájához. Az ausztrál sajtó rendszeresen beszámol a film kedvéért a szigetországba érkező hírességek látogatásáról, így az amerikai színész érkezése sem kerülte el a figyelmüket. Az azonban még nem tisztázott, hogy Damon milyen szerepben fog feltűnni a filmben. Bár a színésznek már volt egy kisebb cameoja egy Lokit alakító színpadi színész szerepében, de a jelek szerint ezúttal hosszabb ideig fog tartózkodni családjával a forgatás helyszínén:

"Nagyon izgatott vagyok, hogy a családommal együtt a következő hónapokban Ausztráliát nevezhetjük majd otthonunknak." - kommentálta érkezésüket a színész egy helyi lapnak, és az ausztrál filmes szakembereket is dicsérte: "Az ausztrál filmesek világhírűek, ami a professzionalizmusukat illeti, és mindig öröm velük dolgozni, úgyhogy bőven megéri ez a tizennégy nap karantén."

Matt Damon kapcsolata Lokival egészen érdekes, hiszen nem csak a Ragnarökben alakított egy Lokit játszó színészt, hanem a Kevin Smith által rendezett Dogmában ő alakította a csínytevés istenét. Majd a 2019-es Jay és Néma Bob Rebootban is, ahol csipkelődve jegyezte meg, hogy valójában ő az igazi Loki.

Nem Damon lenne az egyetlen, aki mostanság csatlakozott a filmhez, hiszen a főszerepben visszatérő Chris Hemsworth, Natalie Portman és Tessa Thompson mellett már kibővült a lista többek közt a Gorrt, a Mészárost megformáló Christian Bale-lel, valamint A galaxis őrzői csapatával is, vagyis Dave Bautistával, Chris Pratt-tel és Karen Gillannel.

További fejlemény a filmmel kapcsolatban, hogy Chris Hemsworth Instagramon erősítette meg, hogy hivatalosan is elkezdődtek a film munkálatai:

Ha tetszett a cikk, további hírekért kövess minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr7516397390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása