A Deadpool 3 lesz a Marvel Moziverzum első felnőtt korhatáros produkciója!

2021. január 11. - Marvel Magyarország

A legbiztosabb forrástól érkezett megerősítés.

deadpool-deadpool-top.jpg

A Deadpool 3. sorsa egy ideig vitatott volt, azonban az utóbbi fél évben egyre biztatóbb hírek szállingóztak a projekttel kapcsolatban, szóval ha nem is a közeli, de a távoli jövőben biztosan szekálhatja majd a Marvel Moziverzum Bosszúállóit is Ryan Reynolds karaktere. A legnagyobb kérdés persze az volt, hogy Kevin Feige és csapata mennyire szeretne enyhíteni Deadpool féktelenségén és erőszakosságán, amire végre megérkezett a válasz: semennyire.

Miután nemrég kiderült, hogy a Bob burgerfalodáját jegyző alkotópárost, Wendy és Lizzie Molyneux-Loeglint kérték fel, hogy írják meg a Deadpool 3. forgatókönyvét, Kevin Feige most azt nyilatkozta a Collidernek, hogy még bőven fejlesztés alatt áll. Elmondása szerint Deadpool viszont valóban az MCU része lesz, méghozzá az első két film szellemiségét követve:

“R-besorolású lesz, és éppen most dolgozunk a forgatókönyvön, amit Ryan felügyel” – magyarázta Feige. “Idén még biztosan nem állhat kamerák elé, hiszen egyrészt Ryan nagyon elfoglalt és nagyon sikeres színész, másrészt ott van még egy rakás bejelentett projekt, amit előbb el kell készítenünk. Mindenesetre Deadpool semmi máshoz nem fogható karakter lesz az MCU-ban, Ryan pedig egy valóságos természeti erő, akit csodálatos látni ebben a szerepben.”

Szóval eldöntetett: Deadpool továbbra is meglehetősen szabadszájú és erőszakos marad, annak ellenére, hogy csatlakozni készül az eddig kivétel nélkül családbarát Marvel Moziverzumhoz. Persze ez egyelőre az önálló filmjeire érvényes, de arra azért ne számítson senki, hogy csapatfilmekben is feszegetni fogja a magasabb korhatár-besorolást. Ha például később csatlakozna a Bosszúállókhoz, szellemes megoldás lenne kisípolni a káromkodásait, amit természetesen szintén nem hagyna szó nélkül.

Deadpool tehát legkorábban 2023-ban érkezhet a mozikba, immáron a Marvel Moziverzum részeként, de a jól megszokott R-besorolással. Ráadásul ez talán egyet jelent azzal is, hogy a stúdió a Mahershala Ali főszereplésével készülő Penge-filmnél is bevállalja végre a magasabb korhatárt.

Ha tetszett a cikk, további hírekért kövess minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr4716384648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2021.01.13. 13:20:11

saját maguk tökönlövése lenne ha változtatnának rajta bármit is.

GyMasa 2021.01.13. 15:49:42

Ez tök jó hír!
Szerettem az első két részt.
Olyan formabontók voltak!
süti beállítások módosítása