Kiszivárgott játékleírásokból rengeteg információ kiderült az Örökkévalókról

2021. január 01. - Marvel Magyarország

Itt az idő közelebbről is megismerni a csapatot!

eternals-comic-main.jpg

Egy alternatív idősíkon már régen túl lennénk az Örökkévalók eredetileg 2020 novemberére tervezett premierjén. A koronavírus-járvány miatt a Marvel negyedik fázisának egyik legizgalmasabb projektje a többi portékához hasonlóan szintén többször halasztásra került, és a Fekete Özvegyhez hasonlóan csak bő egy évvel az eredeti bemutató után, 2021. november 5-én mutatkozik be a mozikban. A várakozásból tehát még jó sok idő van hátra, szerencsénkre azonban a filmhez készült ajándéktárgyaknak hála vadonatúj információk láttak napvilágot a címszereplő csapat tagjaival kapcsolatban.

Az elmúlt években szinte már bevett szokássá vált, hogy a Marvel-filmekhez készült merch idő előtt elárul ezt-azt az éppen aktuális produkcióról, ám ezúttal mindössze az Örökkévalók tagjait ismerhetjük meg közelebbről egy indiai divatcég, a Redwolf jóvoltából. Ettől függetlenül fontos leszögezni, hogy aki érzékeny akár a legapróbb spoilerekre is, az a továbbiakban ne olvasson tovább, ugyanis a karakterleírások némelyike olyan információkat is felfed, melyek egyesek számára biztosan kimerítik a spoiler fogalmát. 

Ikaris (Richard Madden)

eternals-cast-madden.jpg

Ikaris a csapat taktikus vezetője és egyben a legerősebb Örökkévaló is, akit büszkeséggel tölt el, hogy biztonságban tudhatja fajtársait. Karizmája, erkölcsi meggyőződése, valamint kedvessége mellett Ikaris óriási hatalommal rendelkezik: emberfeletti ereje és a repülés képessége mellett szemeivel képes elsöprő erővel rendelkező kozmikus sugarak kilövésére is. Miután hosszú évszázadok után a rettenetes Deviánsok visszatérnek, Ikarisnak mindent meg kell tennie annak érdekében, hogy újra egyesítse az időközben szétszóródott Örökkévalókat, hogy egyesült erővel megállítsák ezt az új fenyegetést.

Sersi (Gemma Chan)

eternals-cast-chan.jpg

Sersi nagyszerű érzékkel éli az emberi léttel járó mindennapokat. Boldog, amiért egyszerre tevékenykedhet egy múzeumban kurátorként, miközben megvédi az emberiséget a rá leselkedő Deviáns fenyegetéssel szemben. Sersi az anyag manipulálása mellett képes rá, hogy bármilyen élettelen tárgy formáját megváltoztassa, amihez csak hozzáér. Mivel évszázadokon át Ikaris szerelme volt, örömmel segít neki összeszedni az Örökkévalókat egy utolsó küldetésre. 

Ajak (Salma Hayek)

eternals-cast-hayek.jpg

Ajak az Örökkévalók spirituális vezetője. Szülőbolygójuk elhagyása óta bölcsessége rengeteg nehézségen vezette már át a csapatot, hogy megvédhessék az emberiséget a Deviáns fenyegetéstől, és hogy segítsenek az embereknek abban, hogy végül a mai modern civilizációvá fejlődhessenek. Ajak képességeinek hála nem csak az embereket és az Örökkévalókat képes meggyógyítani, de emellett még az Égiek nyelvén is tud kommunikálni.

Kingo (Kumail Nanjiani)

eternals-cast-nanjiani.jpg

Ha a szükség úgy hozza, Kingo a puszta kezeiből képes pusztító erejű kozmikus lövedékek kilövésére. Az évezredek során a hírnév és a csillogás megszállottjává vált. Napjainkban híres bollywoodi sztárként tengeti mindennapjait, aki kénytelen maga mögött hagyni korábbi fényűző életét, hogy segítsen a többi Örökkévalónak elhárítani a frissen felbukkant fenyegetést.

Phastos (Brian Tyree Henry)

eternals-cast-tyree.jpg

Phastos megszállottan kutatja az innovációt. Erejének hála szinte bármit képes megalkotni, amit elképzel, feltéve persze, ha elegendő nyersanyag áll rendelkezésére. Phastos az évezredek során rengeteg segítséget nyújtott az emberiségnek a technikai fejlődése során, miközben gondosan ügyelt rá, hogy zsenialitása mindvégig az árnyak közt maradjon.

Makkari (Lauren Ridloff)

eternals-cast-ridloff.jpg

Makkari az univerzum leggyorsabb nője. Kozmikus erejéből fakadó szupergyorsaságát arra használja, hogy felderítőként annyi bolygót járjon be az Örökkévalók számára, amennyire csak erejéből futja. Az Örökkévalók egyetlen siket tagjaként a futáskor előidézett szonikus robbanások semmiféle módon nem hatnak rá. 

Druig (Barry Keoghan)

eternals-cast-keoghan.jpg

Druig a kozmikus energiáját felhasználva képes befolyásolni az emberi elmét. Sosem rejtette véka alá a véleményét, miszerint nem ért egyet az Örökkévalók az emberiség sorsára gyakorolt tetteivel. Emiatt Druig réges-régen eltávolodott a többi Örökkévalótól. Tartózkodó és zárkózott természete miatt néha igen nehéz megmondani, hogy a barátai vagy sokkal inkább az ellenség oldalán áll-e.

Thena (Angelina Jolie)

eternals-cast-jolie.jpg

Thena ádáz harcosként mindenkinél otthonosabban érzi magát egy csata kellős közepében, mint bárhol máshol. Képzelete segítségével a kozmikus energiáját felhasználva bármilyen közelharci fegyvert képes előállítani. Gyakran bárdolatlan és tartózkodó személyisége ellenére egy századokon átívelő, ám mégis szokatlan barátságot alakított ki Gilgamesh-sel.

Gilgamesh (Don Lee)

eternals-cast-donlee.jpg

Gilgamesh a csapat legerősebb és egyben legkedvesebb tagja. Thenával akkor fűzte szorosabbra a kapcsolatát, amikor egy múltbéli esemény hatására a többiek kitaszították őket maguk közül. Kozmikus energiájával egy rendkívüli erővel bíró exoskeletont képes megidézni. Gilgamesh rettenthetetlen harcos, aki a történelem során megvívott megannyi Deviánsok elleni csatája során valódi legendává vált.

Sprite (Lia McHugh)

eternals-cast-mchugh.jpg

Bár külsőre nem tűnik többnek egy mindössze 12 éves kislánynál, adottságainak hála Sprite az illúziók mestere. Sersivel ápolt barátsága egy életre szóló csalódottság talán egyetlen leple, amiért az emberiség évezredek óta úgy bánik vele, mint valami gyerekkel. Sprite a megtévesztő külseje ellenére sokkalta erősebb és okosabb, mint azt bárki képzelné, ami igen hasznos fegyvertényként szolgál majd a Deviánsok elleni ütközetben.

Ha tetszett a cikk, további hírekért kövess minket a Facebookon!

Összeállította: Gaál Alexander

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr9216364408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása