BREAKING: Oscar Isaac alakíthatja Holdlovag karakterét a készülő sorozatban!

2020. október 26. - Marvel Magyarország

Mit szóltok hozzá?

moon-knight-oscar-isaac-casting.jpg

A messzi-messzi galaxisban töltött ideje végeztével Oscar Isaac rögtön egy másik hatalmas franchise-hoz csatlakozhat, a Deadline értesülései szerint ugyanis tárgyalásokat folytat, hogy eljátssza a zsoldosból lett szuperhős Holdlovagot a karakter készülő sorozatában, amit Amazon és Ms. Marvel mellett jelentett be a gyártó nagyjából egy évvel ezelőtt.

Bár az utóbbi években szinte csak nagy költségvetésű filmekben láthattuk, Oscar Isaac az elmúlt két évtizedben több alakításával is bizonyította, hogy generációjának egyik legizgalmasabb színésze. Llewyn Davis megformálásával a kritikusok figyelmét, Poe Dameron eljátszásával pedig a nemzetközi elismertséget szerezte meg. Ismertebb filmjei még az Egy durva év és az Ex Machina, de a képregényes zsáner sem ismeretlen számára, ugyanis ő alakíthatta a címszereplő főgonoszt a többnyire lesújtó kritikákat kapó X-Men: Apokalipszisben, valamint szinkronszínészként dolgozott a Pókember: Irány a Pókverzum!-on.

A legtöbb szuperhősös szerepnél ez valószínűleg másodlagos, de Holdlovag kétségtelenül megköveteli a színészi kvalitásokat. Civil nevén Marc Spector a Marvel-képregényekben az őrület határán táncoló, disszociatív személyiségzavarral küzdő szuperhős, akinek a Khonshu nevű ősi egyiptomi isten megmenti az életét, cserébe viszont az ő földi avatárjává kell válnia. A karaktert az a mérhetetlen megbánás és bűntudat mozgatja igazán, amit a zsoldos évei alatt elkövetett cselekedetei miatt érez. Számára az egész Holdlovag perszóna egyfajta vezeklés, emiatt pedig normális életet egyszerűen már nem is képes kialakítani.

A karakter Marvel Moziverzumba érkező verziójáról egyelőre csak annyit árultak el, hogy saját sorozata mellett a filmekben is feltűnhet majd. A szériát egyébként az a Jeremy Slater írja és fejleszti, aki már szintén veteránnak számít mind a televíziós, mind a szuperhősös produkciókban, illetve mindkettőben egyszerre, hiszen az ő nevéhez köthető a Netflix Az Esernyő Akadémia sorozata. Oscar Isaac csatlakozása gyártói részről azért még megerősítésre vár, de több, egymástól független forrás is megerősítette a tárgyalásról szóló híreket.

(forrás: Deadline)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr3716259068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása