Bő tíz éve nem látott szereplőket is visszahozhat A Sólyom és a Tél Katonája-sorozat

2020. október 21. - Marvel Magyarország

De vajon kiket sikerült beleírni a történetbe?

solyom-es-a-tel-katonaja-top.jpg

A Marvel Moziverzum a számtalan egymásba fonódó történetfolyam ellenére máig meg tudta őrizni koherens és következetes jellegét, de természetesen olyan történeti szálakból és karakterekből is kijutott, amikről az MCU jelen állás szerint teljesen elfeledkezett. Most azonban, hogy hamarosan belépünk a negyedik fázisba, és azzal együtt a Disney+ eddig nem látott történetmesélési lehetőségeket teremt, korábban háttérbe szorult karaktereket is visszahozhat a stúdió.

A feltételes mód nem is teljesen helytálló, hiszen mint ismeretes, a WandaVisionben szerepelni fog a Thor-filmekből ismert Kat Dennings és A Hangya és a Darázsban feltűnő Randall Park, a She-Hulkban elvileg szerepet kap a Liv Tyler megformálta Betty Ross, a Sólyom és a Tél Katonájában pedig számos karakter visszatér az Amerika Kapitány-filmekből. Most a John Wick-filmeket és a sorozatot író Derek Kolstad ráadásul azzal kapcsolatban is elszólhatta magát, hogy még ennél is több ismerős arccal találkozhatunk majd a szériában.

A Script Apart podcast legújabb epizódjában Kolstad elsősorban a John Wick eredeti forgatókönyvéről mesélt, de naná, hogy a Sólyom és a Tél Katonájára is kitért a beszélgetés: „Amit most el tudok árulni, hogy lesznek benne visszatérő karakterek a legkorábbi Marvel-filmekből. Olyan módon fogjuk árnyalni és újraalkotni őket, ami gyökeresen megváltoztatja a történetmesélési struktúrát. Kicseszettül fantasztikus.”

A történetben persze kiemelt szerepet kap a Polgárháború bosszúéhes gonosztevőjét, Zemót alakító Daniel Brühl, valamint az Emily VanCamp által alakított Sharon Carter, azonban a „legkorábbi Marvel-filmek” említésével okkal feltételezhető, hogy talán az MCU első fázisából is számíthatunk karakterekre. Ha tippelnünk kellene, a Förtelem és Justin Hammer bevonása például kimondottan adná magát, hiszen a Fekete Özvegy-filmben visszatérő Thaddeus „Thunderbolt” Ross tábornok a pletykák szerint az MCU-s Mennydörgőket szeretné megalapítani, melyhez könnyedén csatlakozhatna az említett két karakter, beleértve Zemót, illetve a Fekete Özvegyből Yelena Belovát és a Kiképzőt. Ez persze leginkább spekuláció, de nem okozna különösebb meglepetést, ha végül igaznak bizonyulna.

Mindenesetre a Sebastian Stan és Anthony Mackie főszereplésével készülő A Sólyom és a Tél Katonája a kitűzött augusztusi premier helyett valamikor jövőre debütál a Disney+-on, jó hír azonban, hogy a márciusban félbemaradt prágai forgatást jelen pillanatban végzi el a stáb. Szerencsére a WandaVision esetében a Disney tartani fogja a 2020 decemberi premiert.

(forrás: Script Apart, Empire)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr6016249128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása