BREAKING: Megvan, ki játssza Kamala Khan karakterét a Marvel Moziverzumban!

2020. szeptember 30. - Marvel Magyarország

Ms. Marvel személyesen!

iman-vellani-ms_-marvel.jpg

Amazon és Holdlovag mellett valamikor a közeljövőben saját sorozatot kap a Marvel muszlim szuperhőse, Kamala Khan alias Ms. Marvel is, akire a nemrég megjelent Marvel’s Avengers videojátékban szintén kiemelt figyelem hárult. Miután kiszivárogtatták a rendezők személyét, már csupán az volt a kérdés, hogy kire esett a Marvel Studios választása az energetikus szuperhősnő megformálására, most már azonban ez sem titok többé.

Iman Vellani neve valószínűleg nem sokaknak lesz ismerős, hiszen a fiatal színésznő korábban egyetlen nagyobb hollywoodi produkcióban sem vállalt szerepet. Mindazonáltal sokatmondó lehet, hogy Vellani számtalan lehetséges befutó közül került ki győztesként, a Marvel ugyanis értelemszerűen nem vette félvállról a kulturális jelentőségében is meghatározó karakter szereplőválogatását.

Kamala Khan egy pakisztáni felmenőkkel rendelkező New Jersey-i tini, aki még 2014-ben mutatkozott be a Hugo-díjas képregényében. A karakternek a szokásos középiskolás és szuperhősproblémák mellett bevándorló hátterével és vallásos neveltetésével is meg kell küzdenie, és nem mellesleg maga is embertelen, aki képes a testét és a végtagjait a kedve szerint formálni, mintha csak gumiból lenne. Kevin Feige korábban úgy nyilatkozott a karakterrel kapcsolatban, hogy a Marvel Moziverzum filmjeiben is feltűnik majd, sőt, egyes pletykák szerint még a széria premiere előtt debütálhat az MCU valamelyik felvonásában.

A Disney+-on debütáló széria showrunnere az a Bisha K. Ali lesz, aki legutóbb a Négy esküvő, egy temetés remake-jén dolgozott a Hulunak, nemrégiben pedig arra is fény derült, hogy kik fogják rendezni a sorozat egyes epizódjait: az indiai-amerikai származású Meera Menon (The Walking Dead, The Punisher), a kétszeres Oscar-díjas, főleg a rövidfilmek világában jártas Sharmeen Obaid-Chinoy, valamint a Bad Boys – Mindörökké rosszfiúk rendezőpárosa, Adil El Arbi és Bilall Fallah. Legkorábban 2022 folyamán érdemes a Ms. Marvel-sorozatra számítani.

(forrás: Deadline)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr9016222694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Intelligensmosópor-jogi aktivista 2020.10.01. 20:22:41

"Marvel első muszlim szuperhőse"

Az talán Dust, bár nem vagyok benne biztos lehet hogy voltak korábbi példák is. Igaz, hogy Kamala 1000* ismertebb de attól még nem lesz első.
süti beállítások módosítása