VIDEÓ: Benedict Cumberbatch Doctor Strange-jelmezben besétál egy képregényboltba

2020. július 29. - Marvel Magyarország

Nosztalgia a négy évvel ezelőtti forgatásról.

doc.jpg

2016 novemberében mutatkozott be Doctor Strange, méghozzá a Sherlock Holmes modernizálásával Hollywood üdvöskéjévé vált Benedict Cumberbatch megformálásában. Már akkor bebizonyosodott, mennyire telitalálatnak bizonyult a színész, amikor a manhattani forgatás végét ünnepelve, még mielőtt átöltözött volna, gyorsan beugrott egy közeli képregényboltba Doctor Strange-jelmezben.

Ezt a spontán látogatást az üzlet biztonsági felvételein keresztül nézhettük vissza, legalábbis mostanáig, a filmet rendező Scott Derrickson ugyanis a Twitter-oldalán osztott meg egy soha nem látott videofelvételt a négy évvel ezelőtti forgatásról, ami testközelből kíséri végig, miközben Cumberbatch betér a képregényboltba. A JHU Comic Books névre hallgató üzletben természetesen mindenki meglepődött, a boltvezetők végül fotózkodtak is a színésszel, méghozzá a film bizonyos szekvenciáit is inspiráló Doctor Strange: The Oath című képregénnyel a kezükben.

A Cumberbatch alakította karakter hamarosan visszatér a Doctor Strange in the Multiverse of Madness című folytatásban, de az első részt rendező Derrickson nélkül, aki kreatív nézeteltérésekre hivatkozva januárban hagyta ott a produkciót, és immár csak executive produceri minősítésben vesz részt a munkálatokban. Jelenleg a Loki-sorozat írója, Michael Waldron dolgozik a film forgatókönyvén, a megüresedett rendezői pozíció betöltésére pedig egy igazi képregényfilmes veteránt, Sam Raimit (Pókember 1–3.) szerződtette a Marvel.

A Fekete Özvegy csúszása miatt a Doctor Strange in the Multiverse of Madness tervezett bemutatódátuma 2022. március 25.

(forrás: ComicBookMovie)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr9516081576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása